Rate this post
 • Stijlvol én veilig gekleed op de motor: check deze 5 merken
  Rate this post

  Wie zegt dat motorrijden alleen voor mannen is? De meerderheid van de motorrijders zijn dan wellicht mannen, maar er zijn ook genoeg vrouwen die zich op de motor verplaatsen. Een nadeel van motorrijden is echter wel dat je voor je eigen veiligheid beschermende kleding moet dragen omdat je nu eenmaal kwetsbaar bent op de motor, en die kleding is vaak meer stoer dan stijlvol. Dat wil niet zeggen dat veilig en stijlvol niet kunnen samengaan. Check de volgende vijf motorkledingmerken voor een motoroutfit waarin je graag gezien wordt.

  Alpinestars
  Dat het ene leren motorpak het andere niet is, bewijst Alpinestars al vele jaren. Weinig andere merken kunnen tippen aan de Italiaanse expertise van Alpinestars. Wie weten er immers beter hoe je kleding moeten maken die zowel kwalitatief hoogwaardig als modieus is dan de Italianen? Bij Alpinestars kun je terecht voor zowel hele motorpakken als afzonderlijke motorjassen en motorjeans met prachtige designs. Maar ook voor mooie motorhelmen en motorhandschoenen ben je bij Alpinestarts aan het juiste adres.

  Dainese
  Wil nog meer Italiaanse designs om uit te kiezen? Kijk dan ook eens naar de motorkleding van Dainese. Deze Italiaanse producent van motorkleding blinkt uit in stijlvolle designs en hoge kwaliteit. Hun motorkleding biedt veel veiligheid. Hoe kan het ook anders bij een merk waaraan motorraceheld Valentino Rossi zijn naam verbonden heeft?

  Berling
  Vind je een lange traditie van uitstekende kleding belangrijk? Dan kun je uitstekend terecht bij het assortiment van Berling. Dit Franse merk produceert al sinds 1951 hoogwaardige kleding. In eerste instantie deed men dat om zeevissers van stevige werkkleding te voorzien, om vervolgens die expertise ook toe te passen op beschermende motorkleding. De motorkleding van Berling is dan ook robuust en vooral ook zeer geschikt voor de minder warme maanden van het jaar.

  REV’IT!
  Ook in Nederland wordt prima motorkleding geproduceerd, bijvoorbeeld door het merk REV’IT!. Hoewel REV’IT! pas sinds 1995 in bedrijf is, heeft men in die relatief korte tijd al een indrukwekkende collectie aan modieuze en kwalitatief sterke motorkleding op de markt gebracht. Of je nu casual leren motorkleding zoekt of Kevlar motorjeans, je vindt het in het assortiment van REV’IT!.

  Macna
  Naast REV’IT produceert ook Macna motorkleding van topkwaliteit in ons eigen Nederland. Macna is nóg korter op de markt, maar dat neemt niet weg dat Macna inmiddels een flinke collectie aan motorkleding opgebouwd heeft die gekenmerkt wordt door zijn moderne en stijlvolle uitstraling. Ook in deze collectie moet je iets moois kunnen vinden.
  Keuze genoeg dus om een stijlvol motoroutfit te vinden waar je veilig mee op de motor kunt stappen. En onthoud: je kunt beter nu wat meer uitgeven voor iets goeds waar je lang mee kunt doen dan nu iets inferieurs te kopen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply