Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stijlvolle nagels, prachtige oogopslag
  Rate this post

  Natuurlijk wil je er graag goed verzorgd uitzien. Je handen zijn hierbij een ­belangrijk onderdeel. Die zijn immers je visitekaartje. Goed verzorgde nagels zijn dan een must! Met All4nails / All4Lashes kies je voor onbezorgde en perfecte kwaliteit. In de sfeervolle salon kun je terecht voor alles op het gebied van nagelverlenging, nagelbedverlenging, versteviging, verzorging, nailart, design en meer.

  All4Nails / All4Lashes gebruikt hoogwaardige acryl- en gelproducten die lang mooi blijven op de nagels en nooit loslaten. Een nagelverlenging met acryl- of gelproducten die je natuurlijke nagels verlengen, verstevigen en tegelijkertijd verzorgen, vanwege de verzorgende bestanddelen zoals proteïne. Dus je hebt altijd gezonde en mooie natuurlijke nagels!
  ManiQ is de trend van nu en is ontwikkeld voor de moderne vrouw die geen verlenging, maar een goede versteviging wenst. ManiQ verstevigt de natuurlijke nagels en zorgt ervoor dat de nagels niet meer breken of scheuren. Daardoor heb je de mogelijkheid om alle nagels netjes op één lengte te laten groeien. Een ManiQ behandeling blijft 3 weken mooi.
  Als bijkomend voordeel heeft iedere kleur ManiQ een kleur nagellak. De Caption Nail Polish is dé beauty must-have van 2016: een sneldrogende nagellak die hard wordt als een gel en glanst als een gel en zonder de lamp kan ­worden aangebracht. Blijft minimaal 9 dagen mooi zonder te chippen! Je kunt de uitgroei van de nagels na een ManiQ behandeling na een aantal weken bijwerken met de kleur van de Caption.
  Je bent van harte welkom bij All4Nails / ­All4Lashes voor alle hand- en nagelbehande­lingen en voor jouw wimperextensions. Tot ziens!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply