Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stilstaan bij het leven
  Rate this post

  Het jaar 2016 is bijna voorbij. Je rent maar door tot er een moment komt waarin je jezelf afvraagt: ‘waar draait het om in het leven?’

  In het afgelopen jaar hebben we het vertrouwen van veel mensen gekregen. We mochten het laatste afscheid en de uitvaart verzorgen voor iemand die hen dierbaar was. Daardoor hebben we opnieuw veel mensen leren kennen. De gesprekken met deze mensen, hun openheid, maar ook het vertrouwen in ons waren telkens bijzondere en dankbare ervaringen.
  Als nieuwe gebruiker van Momentum stonden veel mensen voor ons klaar, met name de vrienden van Marcellinus, de vele vrijwilligers die onbetaalbaar waren. Daarvoor zijn we hen dankbaar en daardoor is Momentum in Boekelo geworden tot wat het nu is.

  Voor velen nadert één van de mooiste momenten van het jaar: kerst. Gezellig met zijn allen bij elkaar en terugkijken op het afgelopen jaar. Dankbaar zijn voor wat je bezit. Maar we zijn ons er ook van bewust dat velen een groot gemis moeten dragen en dat in deze tijd nog sterker ervaren. Laten we er ook in deze tijd er voor hen zijn.

  Lieve mensen, wees dankbaar voor de mensen om je heen. Blijf elkaar accepteren zoals iedereen is. Wanneer je iemand beter leert kennen, kun je hem ook beter waarderen. De kunst is om naar elkaar te blijven luisteren.

  Probeer elke dag de mooie dingen te zien van je leven, want het leven is te kort om er niet van te genieten!

  Verbondenheid en saamhorigheid
  Sinds kort ben je welkom in ons vernieuwde (uitvaart)centrum Momentum, de voormalige Marcellinuskerk in Boekelo. Een gebouw waar veel lief en leed is gedeeld. Dat geeft een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid.
  In de kerk is een opbaarruimte, er is voldoende plaats om te condoleren en er bestaat voor alle gezindten de mogelijkheid om een persoonlijk afscheid te vieren.
  Er is ook gelegenheid om open avonden te organiseren, onder andere voor lezingen, concerten of workshops. Het kerkgebouw kan dus voor verschillende doelen gebruikt worden. We zijn heel blij met ons nieuwe centrum en we verwachten dat veel mensen in dit bijzondere gebouw het belang van verbondenheid en samenzijn kunnen ervaren. Nadenken en praten over de eigen uitvaart geeft houvast en rust, zowel voor jou als voor degene die je achterlaat.

  Je kunt bij ons terecht voor al jouw vragen en wensen. Onze persoonlijke manier van werken maakt het mogelijk om de uitvaart tot een waardig afscheid te laten zijn waarin jouw eigen ideeën centraal staan. Alle reden om het laatste afscheid op een passende, stijlvolle en vooral persoonlijke manier vorm te geven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply