Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stimuleer huidvernieuwing
  Rate this post

  Alle feestdagen zijn weer voorbij en de drukte, in combinatie met de kou, heeft waarschijnlijk ook op jouw huid effect gehad.

  Wij hebben nagedacht over wat wij voor jouw huid kunnen betekenen om stralend het nieuwe jaar in te gaan. Wij hebben daarvoor 2 heel mooie tools: de Beauty Angel en de nieuwste lijn en behandeling van Skeyndor: Timeless Prodigy.

  Beauty Angel ELT
  Naarmate de mens ouder wordt, vertraagt de aanmaak van collageen. Collageen houdt de huid soepel en stevig, waardoor bij veroudering rimpels en verslappingen optreden. Met de Beauty Angel wordt de aanmaak van collageen opnieuw gestimuleerd en wordt huidveroudering dus tegengegaan. Ook wordt de hydratatie van de huid gestimuleerd! Een paar minuten onder de Beauty Angel lamp vertaalt zich in een stralende huid. De lamp werkt met zichtbaar licht. Het verwarmt de huid, wat ook erg aangenaam aanvoelt tijdens deze koude maanden. In combinatie met een bindweefselmassage is dit een perfecte combinatie voor huidverbetering! De Beauty Angel is bij iedere behandeling inzetbaar en vanaf half februari 2017 bij ons in de salon aanwezig.

  Timeless Prodigy
  Wanneer je echt de conditie van jouw huid wilt verbeteren, is een goede thuisverzorging een must. Binnenkort lanceren wij een nieuwe productlijn van Skeyndor: Timeless Prodigy. De Timeless Prodigy richt zich op de verbetering van zes tekenen van veroudering:
  1. Een onregelmatig huidoppervlak
  2. Een vale huid
  3. Verslapping van de huid
  4. Vermoeidheid
  5. Volumeverlies
  6. Rimpels
  Alle bovenstaande tekenen worden aangepakt, zowel in de salon als thuis. In de behandeling zit ook collageen verwerkt. Hierop zullen wij ons nog extra richten in de salonbehandeling.
  De Timeless Prodigy lijn is een ‘match made in heaven’!

  Gratis huidmeting
  Ben je ook benieuwd hoe je jouw huidconditie kunt verbeteren? Wil je ook op een natuurlijke wijze jouw volume én de stevigheid in jouw gelaat terug? Informeer naar de mogelijkheden en bel nu voor een afspraak. Je krijgt dan een gratis huidmeting met het innovatieve huidanalyseapparaat én 15 minuten met de Beauty Angel gratis erbij! Bel voor een afspraak 06-51178037.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply