Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stoer, vrouwelijk & bijzonder
  Rate this post

  Stoer, vrouwelijk en bijzonder: dat zijn de kenmerken van de damesmode bij Puur Lutz. Kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen als jij, die weten wat ze mooi vinden. Mode waar jij je goed in voelt, en dit straal je ook uit!

  Puur Lutz is heeft een grote collectie damesmode van Sarah Pacini. Daarnaast is er in de winkel een breed aanbod aan andere mooie merken. De zaak heeft kleding, schoenen, laarzen en accessoires van de modemerken 10DAYS, Isabel de Pedro, Mos Mosh, Shabbies Amsterdam, Fred de la Bretoniere, Fretons, Fresh, Inwear, Japan TKY, Nör, Rundholz, Ania Schierholt, Royal Republiq, Bitte Kai Rand en de eigen Puur Lutz collectie.

  Optiek
  Bij mooie kleding hoort natuurlijk ook een mooie bril! Puur Lutz biedt daarom brillen en zonnebrillen (voor vrouwen én mannen) die opvallen door hun vormgeving. Ze zijn gemaakt door ontwerpers die hart hebben voor hun producten. Ben je er nog niet helemaal over uit welke bril jou mooi bij jou en jouw persoonlijkheid zou staan? Laat je adviseren! De medewerkers in de winkel nemen alle tijd voor jou en kijken onder andere naar je gezichtsvorm en huidtint, om je de montuur te kunnen adviseren die het best past bij jouw gezicht en jouw persoonlijkheid. Een echte match dus! Ook voor contactlenzen en oogmetingen kun je bij de zaak terecht.

  Shop-in-shop 10Days
  Puur Lutz is een ‘shop-in-shop’ van 10Days, een Nederlands merk dat opgericht is in 2007. 10Days heeft mooie basisitems, en alle items van de collectie zijn goed met elkaar te combineren, zelfs met items uit voorgaande seizoenen. Hierdoor is de kleding het gehele jaar door prima draagbaar. De kleding heeft een mooie combinatie van stijl en comfort, de details zijn prachtig afgewerkt waardoor alle items uniek zijn. 10Days: Be unexpected or simple – never regular!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply