Rate this post
 • Stop de huidveroudering!
  Rate this post

  Zo rond je 25ste begint de huidveroudering en ­begint de stevigheid van je huid af te nemen, ­afhankelijk van je huidconditie. Dat kun je bijvoorbeeld goed merken in de hals. Gelukkig is er een manier om je huid weer steviger te laten maken. Bij JustSkin werkt eigenares Janneke Staring en ­collega Nicky van Klingeren onder andere met collageen-lichttherapie.

  Hoe werkt deze behandeling? Op je gezicht wordt een lamp, de Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology), gezet. De collageenlamp gebruikt roodlicht met een golflengte van 570 tot 860 nanometer. Deze frequentie zorgt ervoor dat sommige huidcellen (fibroblasten) aangezet worden tot een verhoogde productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid steviger, en fijne lijntjes en vlekjes verminderen.

  Snelle werking
  Na één behandeling merk je al een betere hydratatie en doorbloeding van de huid. En je huid ziet er niet alleen beter uit, je voelt je er ook nog eens beter door.
  Het beste resultaat is te bereiken met een kuur van tien ­behandelingen, die je twee keer per week ­ondergaat. JustSkin biedt deze kuur aan in combinatie met ­bindweefselmassage, zodat je huid een dubbele stimulatie ondervindt.

  Directe resultaten lichttherapie:
  – Zachtere en soepele huid
  – Verhoging van het vochtgehalte
  – Verbetering van het totale huidbeeld (verfijnde poriën)
  – Stralende tint
  – Verbeterde werking van cosmetische producten
  – Betere doorbloeding

  Resultaten op lange termijn:
  – Het bindweefsel wordt opgevuld met collageen, elastine en hyaluron
  – Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  – Ouderdoms- en pigmentvlekken verminderen.

  Over JustSkin
  JustSkin is geen ‘gewone’ schoonheidssalon, maar een praktijk waar huidverbetering centraal staat. Je kunt er ook terecht voor onder andere het laten verbeteren van huidaandoeningen als acne(littekens), alle soorten littekens, eczeem, rosacea en wratjes. Methoden waar JustSkin mee werkt, zijn onder andere bindweefselmassage, chemische peelings en dermabrasie. JustSkin is gevestigd in het pand van de gerenommeerde kapsalon Hairsquad.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply