Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stop de veroudering

  We willen ze liever niet hebben, maar krijgen ze toch: rimpels. Zeker als je in de afgelopen zomerperiode vaak je ogen hebt dichtgeknepen in de zon, kan dat de vorming van rimpels hebben beïnvloed. Moet je je erbij neerleggen of kun je er wat aan laten doen? Ja!

  Rimpels in het gelaat ontstaan door samentrekking van de vlak onder de huid gelegen aangezichtsspieren. Bij jonge mensen trekken deze rimpels weer weg als de spieren niet meer worden aangespannen. Naarmate je ouder wordt, blijven deze rimpels zichtbaar, ook als de spiertjes niet gebruikt worden. Dit is een gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van je huid. Daarnaast zijn andere factoren van invloed, zoals blootstelling aan zonlicht, roken, gewichtsschommelingen en je gezondheid.
  De stevigheid en elasticiteit van je huid worden bepaald door collageen, elastine en hyaluronzuur. Na het 30ste levensjaar vindt er een afbraak van deze bouwstenen van de huid plaats en ontstaan er blijvende rimpels.
  Gelukkig kunnen we tegenwoordig veel aan deze rimpels doen, met kleine behandelingen die een groot effect sorteren. Rimpelbehandelingen met electroporation zijn tijdelijk van aard. De behandelduur varieert van 15 minuten tot een half uur, afhankelijk van de hoeveelheid en diepte van je rimpels. Het effect van deze rimpelbehandelingen is binnen enkele dagen zichtbaar. De behandelingen zijn niet pijnlijk, maar voelen eerder aangenaam aan.
  Electrporation-behandelingen zijn ideaal voor mensen die het niet fijn vinden om geïnjecteerd te worden, maar wel een zeer goed resultaat willen.

  Intraveneuze (IV) behandelingen en injectie-shot
  Wij bieden ook revolutionaire Intraveneuze (IV) behandelingen en injectie-shot aan, die verdergaan dan alle reguliere behandelingen die we tot nu toe kenden.
  In onze klinieken wordt via een infuus een mix van perfect op elkaar afgestemde vitamines, anti-oxidanten, mineralen en elektrolyten en vocht direct in de bloedbaan van het lichaam gebracht. Door de intraveneuze toediening, buiten het maag-darmcircuit om, circuleert de vloeistof in de kortst mogelijke tijd door het hele lichaam. Het oefent daarbij direct zijn heilzame werking uit op alle vitale lichaams- en hersenfuncties. Na zo’n infuus ervaart men gevoelens van welzijn, rust, ontspanning én herwonnen kracht.
  Je lichaam wordt snel en efficiënt in evenwicht gebracht, zodat je het maximale uit jouw productiviteit kunt halen en je je gezond en als herboren voelt.

  Verhoogd energieniveau
  Onze vitamine-infusen zorgen voor een verhoogd energieniveau en kunnen ook preventief worden ingezet om gevallen van burn-out, lusteloosheid, oververmoeidheid, stress en depressieve gevoelens te voorkomen. Daarnaast worden ze gebruikt om een stralende huid te krijgen.
  Bij het slikken van vitaminepillen of bij het drinken van water wordt slechts 55% opgenomen door het lichaam. De rest van de preparaten c.q. het vocht verlaat, nog voordat het door het lichaam kan worden opgenomen, via natuurlijke wegen het lichaam. Dit in tegenstelling tot onze infusen, waarbij 100% van de vitamines, de anti-oxidanten en het vocht direct wordt opgenomen door het lichaam.
  De behandeling bezorgt het immuunsysteem een enorme boost en men raakt in no-time alle opgehoopte afvalstoffen kwijt. Verder is adequate hydratatie van het grootste belang voor de gezondheid en het onderhoud van lichaam en geest.

  Jarenlange ervaring
  De behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerd cosmetisch arts Anthony Novitski en BIG-geregistreerde verpleegkundigen. Onze verpleegkundigen hebben jarenlange ervaring in het inbrengen van een infuus en van het geven van injecties, dus je kunt er zeker van zijn dat je bij ons in goede handen bent.

  Alvorens er tot een behandeling wordt overgegaan, is er eerst een uitgebreid gesprek, zodat je een idee krijgt van wat wij voor jou en je eventuele klachten kunnen doen. Voor elke behandeling worden je bloeddruk en hartslag gemeten, zodat wij zeker weten dat de behandeling ook bij jou aanslaat.

  Rihanna, Beyoncé en Madonna
  In het buitenland zijn infusen met vitamines en antioxidanten al een grote trend. ‘Early adopters’ zijn bijvoorbeeld Rihanna, Beyoncé en Madonna. Daarnaast worden deze infusen in Hollywood ook vaak door feestende celebs gebruikt om katers mee te neutraliseren. Ook topsporters en drukke zakenlui maken er veel gebruik van.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply