Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stop met dromen
  Rate this post

  Dit herken je vast wel. Je droomt van mooi, vol en lang haar, denk ‘coupe Jennifer Lopez’ of een prinsessenkapsel als Doornroosje. Maar helaas: jij bent niet gezegend met big hair en moet tevreden zijn met een dunne haarbos, nét tot iets over je schouders… Blijf je alleen maar dromen van dat geweldige haar óf laat je je droom ooit in vervulling gaan?

  Maak kennis met dé manier van het laten zetten van hairextensions: hairweaves. Geen probleem: met hairweaves kun jij ook dat sprookjeskapsel krijgen. Of je nou áltijd langer, voller of dikker haar wenste, of alleen mooie, volle punten. Weaves zijn voor jou dé oplossing. Met deze techniek wordt je eigen haar niet beschadigd. Bang dat je nieuwe haar ‘nep’ oogt, hoef je niet te zijn; het resultaat is namelijk erg natuurlijk. En als je je weaves goed verzorgt, kun je er heel lang van genieten!

  Weaves: hoe het werkt
  De weaves kunnen met heel dunne vlechtjes tussen je eigen haar op je hoofdhuid worden bevestigd. Het nieuwe haar wordt met naald en draad aan het eigen haar vastgemaakt. De methode is volledig natuurlijk en er komen geen chemische middelen aan te pas. De banen kunnen ook door middel van een micro-ring geplaatst worden. Dit is een metalen ringetje met een binnenlaagje van siliconen, waardoor het haar niet verschuift of loslaat en ook niet schadelijk is voor het eigen haar. Voor degenen die liever geen vlechtje hebben, is dit een geweldige uitkomst. De zachte kwaliteit van het haar heeft een natuurlijke slag, waardoor het mooi en soepel door je eigen lokken valt. Omdat er zoveel verschillende kleuren en texturen (krul, slag en steil) in het assortiment zitten, zal er altijd een mooie weave voor jou bij zitten! Ook zijn er verschillende lengtes. Met behandelingen voor volume, verlenging óf allebei is er veel mogelijk. Gewoon wat meer volume in je manen, of voor model prinsessenhaar: waar ga jij voor?

  Wonderschone wimpers
  Wanneer je niet zulke volle wimpers van jezelf hebt, zijn wimperextensions dé uitkomst. Hiermee geef je je bestaande wimpers meer volume. Wimperextensions worden meestal gezet met de ‘Russian volume’-techniek. Hierbij worden minuscule wimpers als plukjes geplaatst. De wimpers zijn nóg zachter en lichter dan de ‘one by one’-wimpertjes en ogen een stuk natuurlijker. Je kunt daarbij kiezen voor een naturelle uitstraling of ‘ultra black diva lashes’, omdat de styliste bij deze methode zelf de dikte van de plukjes kan bepalen. Nog wat voordelen van wimperextensions: je kunt er gewoon mee sporten, zwemmen, slapen en douchen. Ze zijn, in tegenstelling tot kunstwimpers, nagenoeg gewichtloos. Een tijdlang zul je niet meer naar je wimperkrultang en mascara hoeven om te kijken. Wimperextensions blijven namelijk 6 tot 8 weken zitten. Dat bespaart je flink wat tijd in de ochtend of als je naar een feestje gaat. Maar het belangrijkste voordeel: je hebt op elk moment van de dag volle, lange en mooi gekrulde wimpers!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply