Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Stop met het verzuren van je lichaam
  4/4 - (1 stemmen)

  Hoofdpijn, stress, haaruitval, eczeem, allergieën, reuma, depressie en aderverkalking: het zijn slechts enkele van de vele klachten en ziektes die kunnen wijzen op verzuring van je lichaam. Op dit moment kan bijna 100% van alle leeftijds- en welvaartsziekten worden toegeschreven aan een verzuring van het lichaam.

  Slechte en verkeerde voeding van de mensheid is altijd een oorzaak van de ziekte geweest. Maar nooit eerder heeft de mens zoveel geconsumeerd van dierlijke eiwitten, zuivelproducten, witte bloemproducten, industrieel vervaardigde pasta en deegwaren, industriële suiker, koolzuurhoudend water en ­frisdranken, koffie, industrieel verwerkte fruitsappen, snoep (chocolade) en kant-en-klaarmaaltijden. Deze producten zijn de sterkste verzuurders. Slecht water, alcohol, nicotine en additieven in voedingsmiddelen, zoals conserveermiddelen, kleurstoffen, smaak- of zoetstoffen en tandheelkundige toxinen, versnellen tot een verzuring van het lichaam. Andere redenen van verzuring zijn gebrek aan lichaamsbeweging en lichamelijke activiteit in de frisse lucht, te veel sporten (spierpijn veroorzaakt lokale verzuring door melkzuur), te veel stress, ontstekingsprocessen, medicijnen, elektrosmog en giftige stoffen. Een latente acidose (latente verzuring) kun je niet zomaar zelf verhelpen, maar moet je laten behandelen door een professional. ‘Herken jij je in deze klachten?’, vraagt Heilpraktiker Patrik Beaumont. ‘Neemt dan gerust contact met ons op. Wij hebben de mogelijkheid om dit voor je te onderzoeken en vervolgens samen met jou een therapieplan op te stellen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Hp. P. Beaumont op april 10, 2016, 1:18 pm

  Dit is de eerste en belangrijkste punt om een goede gezondheid te kunnen houden en als je ziek bent om weer gezond te kunnen worden.

  Nobelprijs winnaar Otto Warburg (kreeg in 1931 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde) ontdekte dat: Kankercellen eigenlijk nauwelijks zuurstof gebruiken. Verder is de verzuring van het lichaam de belangrijkste manier waarop kanker zich uitbreidt, doordat het zuur de kankercellen een `competitief voordeel geeft bij uitgroei en uitzaaiing.

  Kankercellen kunnen het goed kunnen vinden in een omgeving zonder zuurstof en met verhoogde anaërobe glycolyse. Bovendien bleek uit labexperimenten ook voor het allereerst dat wanneer de glycolyse in kankercellen wordt geremd, de `kankercellen effectief gedood’ worden met als gevolg `massale celdood’. De speculatie onder experts luidt nu dat de `trek in zoet’ wellicht de Achilleshiel van de ziekte kanker is.

  Citaat van Otto Warburg: Niet de bacteriën zijn het probleem, maar de zure omgeving waarin ze gedijen.

  Beantwoorden →