Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stop nu jouw ouderdomsverschijnselen
  Rate this post

  De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, ­biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huidtekstuur, lijntjes en rimpels. Allemaal zichtbare ouderdomsverschijnselen.

  Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijke vocht­regulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten. Je wil een mooie en strakke huid zonder rimpels. Maar je wilt niet overgaan tot chirurgische ingrepen. Dan is Revicell de oplossing!

  Een mooiere huid met Revicell
  Het apparaat werkt met radiofrequentie en fotostimulering, en wordt niet alleen gebruikt in beautysalons, maar ook in de medische wereld. Door middel van wisselstroom worden de moleculen in je huid geherpositioneerd, wat leidt tot een warmteafgifte. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd. Deze fibroblasten vormen collageen en elastinevezels. Er worden ook eiwitten aangemaakt die nodig zijn voor de juiste structuur en dit zorgt voor vernieuwde drievoudige, helixvormige collageen. Dit bestrijdt slappe huid, elasticiteit, stevigheid, rimpels en andere tekenen van huidveroudering in het gezicht. Ook kan deze techniek toegepast worden voor verstrak­-king van armen, buik en benen. Een behandeling met Revicell bestaat meestal uit 6 tot 8 sessies, waarbij er steeds een week tot twee weken tussen de sessies zitten, en het effect kan tot wel een jaar duren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply