Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stop okselzweet!
  Rate this post

  Heb je last van overmatig transpirerende oksels? Breng je vaak een anti-transpirant aan? Frustreert het je dat je steeds gele plekken in je T-shirts hebt, die je er niet meer uit krijgt met wassen?

  Voor miljoenen mensen is overmatig okselzweet (de medische term is ‘axillaire hyperhidrosis’) een dagelijkse strijd die invloed heeft op bijna alle aspecten van het leven. Of het nu spanning is op het werk is, schaamte in relaties en sociale contacten, of frustratie over het moeten dragen van kleding die je zweet verbergt: overmatig zweten kan vernietigende effecten hebben op je emotionele welzijn en zelfbeeld. De miraDry procedure is snel en niet-invasief en wordt uitgevoerd in de behandelkamer van je arts.

  Marco van Coevorden, dermatoloog van Berg en Bosch Kliniek: ‘Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan de regio waar de okselzweetklieren zich bevinden, en elimineert de zweetklieren niet-invasief. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aan­- groeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. En de resultaten zijn snel: je kunt direct na de behandeling zweet­vermindering verwachten, met minimale tot geen hersteltijd.’

  Procedure
  Marco van Coevorden behandelt elk okselgebied op maat met meerdere plaatsingen van het miraDry handstuk. Voorafgaand aan de procedure wordt plaatselijke verdoving toegediend aan de oksels. Je bezoek aan de kliniek duurt meestal ongeveer anderhalf uur.

  Resultaten
  Marco over de resultaten van miraDry: ‘De meeste patiënten melden een enorme vermindering van zweet. In een recent klinisch onderzoek was de gemiddelde zweetreductie 82%. Je zou direct na de behandeling een vermindering van zweet moeten merken. Ook heb je geen last van okselgeur meer, omdat ook de zweetklieren die verantwoordelijk zijn voor de geur ook worden uitgeschakeld. Zoals bij elke medische procedure kunnen de resultaten per persoon verschillen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply