Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stoppen met roken?

  Diep in uw hart wilt u niets liever. Maar u bent ook bang. Bang dat het u niet lukt. Bang voor de ontwenningsverschijnselen. Bang om aan te komen of met een slecht humeur rond te lopen. Kortom: u wilt wel, maar uw angst voor wat u te wachten staat houdt u tegen.

  De succesvolle combinatie van behandelmethoden bij ­EraCare is gebaseerd op het gelijktijdig aanpakken van de drie kernpunten van een rookverslaving:
  – gewoonte
  – geestelijke afhankelijkheid
  – lichamelijke verslaving

  Gewoonte
  Roken is voor een groot deel een kwestie van gewoonte. Door bepaalde leefpatronen te doorbreken, wordt het stoppen met roken ineens een stuk gemakkelijker. In de groepstraining wordt hieraan volop aandacht besteed. Ook het voorkomen van gewichtstoename komt uitgebreid aan bod.

  Geestelijke afhankelijkheid
  Uw geestelijke afhankelijkheid wordt behandeld met een groepstraining. Deze training is gericht op gedragsverandering. Het resultaat: u mist uw sigaret niet. U bent juist blij dat u uw sigaret niet langer nodig heeft om u goed te voelen.

  Lichamelijke verslaving
  Uw lichamelijke verslaving wordt behandeld met auriculo-therapie (westerse ooracupunctuur). Er worden pijnloos drie kleine, steriele verblijfsnaaldjes vlak voor uw oor geplaatst. De naaldjes zorgen voor een snelle ontgifting van uw lichaam, onderdrukken ontwenningsverschijnselen
  en geven u een rustig gevoel. Kortom: de naaldjes zorgen ervoor dat u zich lichamelijk goed blijft voelen.

  Zie onze agenda voor de beschikbare data. Op vertoon van dit artikel ontvangt u in augustus 25% korting op een behandeling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply