Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stoppen of minderen met alcohol, Stoppen met roken of snoepen
  Rate this post

  Wist je dat twee op de drie rokers sterven door rookgerelateerde ziekten? Alcohol, vooral in combinatie met roken, vergroot de kans op 8 soorten kanker (stap.nl). Ook geraffineerde suikerproducten zijn ongezond.

  Al 5 jaar kent Breda een bijzonder succesvolle individuele behandelmethode tegen allerlei verslavingen en ook gewoontes als nagelbijten. Het AOT Instituut helpt je op een plezierige en veilige wijze, zonder medicijnen, hypnose, huiswerk, acupunctuur, wachtlijst of lange gesprekken. In 25 minuten, na een informatiegesprek van een half uur.
  Het succesgehalte van de AOT behandel­methode is opmerkelijk hoog, ook door de fijne service: je hebt een jaar lang gratis recht op begeleiding of een nieuwe behandeling.
  Rokers hebben meestal genoeg aan één behandeling. Bij alcohol krijg je vier behandelingen. De energetische behandeling zet de verslaving stop en reguleert je energiesystemen, zoals die van lever en longen, op een natuurlijke manier. Jouw succes en de zorg voor jou staan centraal.
  Wil je de ervaringen lezen van 60 mensen die je voorgingen, zie dan www.aotinstituut.nl. Net als bij veel gangbare geneeskundige methodes is deze methode nog niet compleet wetenschappelijk bewezen. Sommige buitenstaanders menen daardoor dat het niet kan werken. Dat laten ze op nogal onvolwassen manieren weten. Ach, je hoeft er niet in te geloven. Het gaat er uiteindelijk enkel om dat het in de praktijk werkt en blijft werken.
  Je behandelaar is aangesloten bij brancheorganisatie BATC. Daardoor betalen de meeste zorgverzekeraars mee aan de behandeling. Bel of mail!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply