Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stoppen. Nu écht.
  Rate this post

  Als het je maar niet lukt om op eigen kracht te stoppen met roken, laat je dan helpen met acupunctuur! Acupunctuur is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat je dit jaar gezond ingaat.

  Een rookverslaving is een combinatie van een lichamelijke verslaving en een geestelijke afhankelijkheid. Je krijgt ontwennings­verschijnselen als je een tijdje niet hebt gerookt. Acupunctuur kan ervoor zorgen dat de ontwenningsverschijnselen uitblijven en dat jouw behoefte aan nicotine vermindert.
  Tijdens een acupunctuurbehandeling bij Acupunctuur Den Blanken wordt een klein aantal zeer dunne naalden geplaatst op specifieke punten op het lichaam. Ook kunnen er naaldjes in je oor geprikt worden. De naalden stimuleren je zelfherstellend vermogen, de zin in roken verdwijnt en je wilskracht om te stoppen wordt vergroot.
  Het plaatsen van de naaldjes is nauwelijks voelbaar. Gemiddeld zijn drie behandelingen binnen een periode van twee weken voldoende om met roken te stoppen. Om de behandeling succesvol te laten zijn en het resultaat te behouden, is het belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent. Ook steun vanuit een (rookvrije) thuissituatie kan meehelpen. Als je aanvullend verzekerd bent voor alter­natieve geneeswijzen, worden acupunctuur­behandelingen grotendeels vergoed.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply