Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Straal je kracht uit!

  Borstkanker treft niet alleen je lichaam, maar ook je sociale leven. Je krijgt namelijk te maken met een teruggang in energie, maar ook met schaamte omdat je vrouw-zijn een deuk heeft opgelopen. Ook al wil je van alles: je lichaam zegt je dat je het rustiger aan moet doen. Alles wat vóór de ziekte vanzelfsprekend was, is dat nu niet meer. Je moet je leven anders gaan indelen, om niet uitgeput te raken. Je moet jezelf weer terugvinden. Dat heeft ook invloed op je omgeving.

  Ik laat graag vrouwen die zoveel zijn kwijtgeraakt door ziekte, zien dat zij nog steeds die mooie vrouw zijn. Van binnen en buiten. Door te luisteren naar hun verhaal, professioneel en persoonlijk advies te geven en zo samen de beste versie van haarzelf terug te vinden. Met mijn achtergrond als coach en ervaringsdeskundige van een chronische aandoening kan ik in deze behoefte voorzien. Want als je het gevoel hebt dat er zoveel van je is afgenomen, is het fijn om juist je aandacht te verleggen naar dingen waar je blij van wordt. Als je zó geleefd wordt door je ziekte, geeft dat vaak houvast. Jezelf in de spiegel ­terugzien in kleding waar je je goed in voelt, geeft kracht. Want als je je goed voelt in wat je draagt, straal je dat uit en dat kan je helpen invulling te geven aan je nieuwe leven.

  ‘Gewoon’ even de stad in gaan om kleren te kopen is er bijvoorbeeld vaak niet meer bij. Natuurlijk, je kunt online shoppen, maar je kunt dan bijvoorbeeld niet passen. Maar je wil er, ondanks je ziekte, toch goed blijven uitzien. Ik bied daarom een tussenoplossing met de Bliss & Blessings fashionroom. Dit is een onderdeel van Bliss Fashion & More. Ik heb een showroom met allerlei mooie en betaalbare kleding in maat 34 tot en met 48, in verschillende stijlen van classy tot stoer, aangevuld met een bijpassende collectie accessoires. Ik werk op afspraak. Daar heb ik bewust voor gekozen, want op die manier kan ik de volle aandacht aan de klant geven.

  Met mijn concept wil ik laten zien dat je met kleding veel kunt bereiken en dit eraan kan bijdragen om stap voor stap de regie over je leven terug te nemen na alle ziekenhuisbehandelingen. Daardoor groeit ook je zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kracht. Je leert je lichaam op een andere manier waarderen. Je hebt weliswaar een ziekte, maar je bént niet die ziekte! Mijn aanpak is heel laagdrempelig, een luisterend oor, een goed gesprek in een ontspannen sfeer en een hapje en een drankje hoort hierbij.

  Ik ben er niet alleen voor vrouwen met borstkanker, maar ook voor andere vrouwen die een beperking of chronische ziekte hebben, die al of niet aan de buitenkant zichtbaar is. Ook die vrouwen hebben te maken met vermoeidheid, schaamte en onbegrip in hun omgeving.

  Uiteindelijk wil ik bereiken dat de klanten met een sprankeling in hun ogen de showroom verlaten. Dit heb ik al vaak mogen meemaken. Ik vind het altijd weer heel bijzonder en ontzettend mooi om daar getuige van te mogen zijn. Je ziet ze gewoon groeien, en dan wordt de last die ze dragen toch wat lichter.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply