Rate this post
 • Straal & sprankel met de feestdagen
  Rate this post

  Ken je dat gevoel, of er vanbinnen een fles champagne wordt ontkurkt en je de bubbeltjes door je lichaam voelt?

  Nou, ik wel. Terwijl ik deze column zit te schrijven en de zon nog even schijnt, ben ik alweer bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Na de zomervakantie schieten toch al lichtelijk de feestdagen door mijn hoofd. Nu nog even geen natte neuzen, herfstweer en sneeuw, maar gewoon de ladder op, en zonder hakkenschoenen. Want zo met een tuin vol fruit kom je nog eens op ideeën. En wat hierdoor de ruilhandel met de zoete appeltjes al niet teweeg heeft gebracht!

  Ken je dat: een buurman die iedere dag de appels komt rapen? Er heerlijke groente uit eigen tuin worden gegeten, er de heerlijkste recepten voorbijkomen, en de hete bliksem op de menukaart staat bij oma in Binnenrijk?

  Het lijkt wel of ik aan het koken ben geweest voor een weeshuis. Ja, het is hier altijd een zoete inval, en doordat de feestdagen zo weer voor de deur staan, ben ik al aan het plukken, kokenen draaien gegaan voor de Odeonners. En straks met de feestdagen is Huidverbeteringsinstituut Odeon weer een ‘huis’ vol met de lieve klanten, die een wezenlijk verschil voor hun huid willen.

  Als ik aan de feestdagen denk, dan zijn dat dagen met een gouden randje waarin we willen stralen en sprankelen. En over goud en sprankelen gesproken: ik heb voor jou de goud- en zuurstofbehandeling op het menu staan. Daar krijgt jouw huid een bubbelend gevoel van!

  Een sprankelende groet van je huidcoach!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply