Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Straal weer in de juiste kleuren

  Als je een ernstige ziekte hebt of hebt gehad, kan het zijn dat je het vertrouwen in je lichaam bent kwijtgeraakt, omdat het voelt dat het jou in de steek gelaten heeft. Dan helpt het om iemand in te schakelen die je kan ondersteunen om je beter te voelen en er beter uit te zien!

  Een kleuranalyse maakt duidelijk welke tinten van een kleur het best bij jou passen. De basiselementen voor een kleuradvies zijn de kleur ogen, de huid, de haarkleur en je karakter. Op basis hiervan wordt bekeken welk kleurtype je bent. Door de tinten te dragen die bij je ­passen, kom je mooier naar voren en zal er harmonie zijn tussen jouw uiterlijk en jouw kleding. Je krijgt een frisse uitstraling! Bij het advies krijg je ook een persoonlijke kleurenwaaier.
  Handig als je aan het shoppen gaat! Kleur-, stijl- en imageconsultant Wia Oost laat je je ook beter voelen, omdat anderen zien dat je uitstraling verbeterd is. Wia kijkt goed naar je lichaamsvormen: wat past daarbij en wat past bij je karakter?
  Je ontvangt dus een kleur- en kleedstijladvies dat afgestemd is op jouw persoonlijkheid. Door chemotherapie kan je huid doffer en grijzer worden. Hierdoor kan het zijn dat nu andere kleuren je beter tot je recht laten komen.
  Ook hier kan Wia je bij adviseren. Ze is visagist en kan je zeker tijdens een chemotraject veel tips geven. Omdat je wimpers en wenkbrauwen vaak verdwijnen, is dat voor veel patiënten vaak prettig. Als vrijwilligster bij Look Good… Feel Better heeft Wia hier veel ervaring in.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply