Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Strak en stralend het nieuwe jaar in!
  Rate this post

  Je hebt al van alles geprobeerd om van je kwabjes en vetrolletjes af te komen. Jezelf een ongeluk trainen in de sportschool met bijbehorende eindeloze sit-ups, daarnaast een eetregime bestaande uit yoghurt, worteltjes en fruit… Hoe hard je er ook voor werkt, soms blijft dat lelijke randje rondom de buik of heupen zichtbaar.

  Maak kennis met dé (bewezen effectieve!) oplossing waarmee het mogelijk is om plaatselijk je figuur te verbeteren: cryolipolyse.

  Cryo-wat?
  Cryolipolyse is een samenvoeging van de woorden ‘cryo’ (= kou) en ‘lipolyse’ (= vetverbranding). Bij deze behandeling worden vetcellen dusdanig gekoeld dat zij, net als bij vetverbranding, door het lichaam afgevoerd worden. Eén behandeling kan al zorgen voor een vetafname van 20 tot 25 procent!

  Beauty in Motion voert deze behandeling al enige jaren met groot succes uit. Eigenaresse Karin Elzinga vertelt: ‘Deze behandeling wordt ook wel het alternatief voor een liposuctie genoemd. Er bestaan eigenlijk geen andere behandelingen die, zonder pijn en snijden, op deze wijze plaatselijk vet kunnen laten verdwijnen.’

  Zeg maar dag tegen je lovehandles of zwembandje!
  Een behandeling wordt altijd gestart met een intakegesprek. Gekeken wordt of er geen gezondheidsredenen zijn om de behandeling niet te kunnen uitvoeren, welke wensen en verwachtingen er zijn en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Indien er geen bezwaar wordt gevonden, wordt er eerst een beschermende doek aangebracht op de buik. Hierover wordt de koelapplicator aangebracht. Deze zuigt het te behandelen gebied vacuüm. Het apparaat zal dan, terwijl je geniet van een kopje thee, gedurende 45 à 60 minuten afwisselend opwarmen tot een aangename 42 graden Celsius en afkoelen tot maar liefst -9 graden Celsius. Zoals eerder gezegd is de behandeling volledig pijnvrij. Na de behandeling kan de zone die behandeld is een beetje rood zijn, maar dit trekt doorgaans binnen een paar uur weg.

  Heel geleidelijk zal je lichaam de vetcellen die aangetast zijn door de cryo af gaan voeren. Het vraagt dus even 4 à 5 weken geduld tot de eerste resultaten zijn te zien: maar je geduld wordt zeker beloond! Je kleding komt weer mooier te zitten en je hebt eindelijk dat figuur waar je van gedroomd hebt.

  Belangrijk om te weten
  Bij Beauty in Motion ben je aan het juiste adres om de cryolipolysebehandeling te volgen. Karin en haar dochter Kristel staan 6 dagen in de week voor je klaar in hun salon in Zeist.

  De behandelbare zones zijn:
  – Lovehandles
  – Buik
  – Maagstreek
  – Dijen
  – Heupen
  – Knieën
  – Achterzijde armen
  – Onder bilplooi

  Weer een frisse, jonge uitstraling?
  Stoor jij je aan je verslapte, doffe huid? Of aan die rimpeltjes in je gezicht? Ook op het gebied van huidverbetering en anti-aging ben je bij Beauty in Motion op de juiste plek. Met hun gespecialiseerde aanbod van gezichtsbehandelingen kunnen Karin en Kristel je huid die benodigde boost geven. Je gaat stralend het nieuwe jaar in!

  Microneedling en BB-Glow
  Fijne rimpeltjes, een vale huid, huidverslappingen of pigmentvlekjes die je gezicht ontsieren? Microneedling is een perfecte manier om dit tegen te gaan. Met een speciale behandelpen worden microscopisch kleine kanaaltjes in je huid gemaakt, waar een hoogconcentraat serum in aangebracht wordt. Dit serum wordt speciaal aangepast aan de behoeften van jouw huid. Denk hierbij aan een vochtherstellend of anti-aging serum.

  Om je huid er nog stralender uit te laten zien, is ook de BB Glow behandeling mogelijk. Met dezelfde behandelpen, maar met een nóg fijner behandelkopje, wordt een lichtgekleurd serum in de opperste huid aangebracht. Het resultaat? Een prachtige, egale huid met een licht gepoederd foundation effect. Uw huid ziet er weken lang stralend en egaal uit!

  De naaldloze Hyaluron fillerbehandeling
  Beauty in Motion is er bijzonder trots op dat ze één van de eersten zijn in Nederland met deze spectaculair nieuwe fillermethode! Naarmate de leeftijd vordert, zal ook het volume van de huid afnemen. Dit komt onder andere door de teruglopende aanmaak van huideigen hyaluron. Hyaluron is een natuurlijke vochtbinder die de huid haar jeugdige uitstraling geeft. Met de verminderde aanmaak hiervan zullen rimpeltjes verschijnen in het wanggebied, bij de neus-lippenplooi en boven en onder de lippen.
  Met een special ontwikkelde ‘pen’ wordt een hoogwaardige cross-linked hyaluron onder hoge druk in de huid ‘geschoten’. Dit klinkt misschien eng, maar is volkomen veilig en pijnloos. Binnen een half uur zijn je rimpeltjes gereduceerd en heb je maandenlang (maximaal 6 maanden) een prachtig nieuw volume in je huid.
  Deze methode is ook zeer geschikt om jouw lippen een fantastisch nieuw volume te geven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply