Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Strak in het elektrodenpak
  Rate this post

  Dat sporten gezond voor je is, weet je natuurlijk allang. Je neemt jezelf geregeld voor om je sportkleding achter uit de kast te trekken, maar het komt er nooit van. Er zijn zo veel andere dingen die elke dag je aandacht vragen: je werk, je gezin, de boodschappen en je vriendinnen.

  Je zoekt een work-out waarvoor je weinig van je kostbare vrije tijd moet inleveren, maar die toch effectief is. Wat je misschien niet wist, is dat zo’n manier van sporten tegenwoordig bestaat! Vanaf nu heb je dus geen smoesjes meer om fitter te worden.

  Doe je een Bodytec work-out, dan heb je zelfs aan 20 minuten trainen per sessie genoeg. Je traint in die tijd je hele lichaam door middel van de EMS (Electrical Muscle Stimulation) techniek. Tijdens het sporten draag je een pak met elektroden dat acht verschillende spiergroepen stimuleert. Hierdoor wordt meer dan 90% van de spiervezels aangespannen. Bij een standaard krachttraining is dit ongeveer 50%. Hiermee is de korte training net zo effectief als 3 trainingssessies van 60 minuten in de sportschool. Al snel zie je dat je centimeters verliest en voel je je fitter en gezonder. Ook wordt de opname van zuurstof door het lichaam vergroot en krijgt je lichaam meer stabiliteit. De doorbloeding wordt bevorderd en hetzelfde geldt voor de stofwisseling en vetverbranding van het lichaam.

  Voor Bodytec-trainingen kun je terecht bij Solid Health Tilburg. Het sport- en lifestylecentrum opende in 2009 de deuren en heeft als doel om lichaam en geest weer in balans te brengen. In het lifestylecentrum vind je naast de Bodytec studio een Solid Shape studio om snel en op een gezonde manier af te slanken door middel van infraroodtraining en TFM warmtecabinetraining, voedings- en lifestyleadviezen (vergoed vanuit de zorgverzekering). Kortom: werk bij Solid Health aan de beste versie van jezelf!

  Voordelen van Bodytec-training
  – Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen
  – Helpt vetpercentage en gewicht verminderen
  – Maakt de huid strakker en vermindert cellulitis
  – Verbetert conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
  – Bevordert de spiergroei
  – Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
  – Zorgt voor mooie contouren

  Bodytec-training vermindert:
  – Rug-, nek- en schouderklachten
  – Vetopslag
  – Spierkrampen
  – Cellulite
  – Osteoporose
  – Spataderen

  Spectaculair afslanken in de TFM-warmtecabine
  In een TFM-warmtecabine voer je liggend specifieke, medisch verantwoorde sportoefeningen uit volgens een persoonlijk plan dat rekening houdt met jouw eigen doel en wensen. De cabine is bij uitstek geschikt voor mensen met gewrichts- en reumaklachten. Ook als je op bepaalde plekken van je lichaam wilt afvallen of je lichaam wilt verstevigen is sporten in een warmtecabine een goed idee.

  Gemiddeld voer je gedurende 45 minuten oefeningen uit in de cabine. Door de verhoogde temperatuur staat dit gelijk aan ruim een uur fitnesstraining. Doordat je sport in een warme omgeving, wordt je vetweefsel omgezet in een klein laagje spierweefsel. Daarnaast voorkomt de warme omgeving spierpijn, verbetert het je doorbloeding en wordt de afbraak van vetreserves sneller geactiveerd!

  Afslanken door infraroodtraining
  Infraroodtraining is een nieuw concept in Nederland. Deze vorm van sporten kun je nu exclusief volgen bij SolidHealth Tilburg en is specifiek ontworpen om effectief en versneld vet te verbranden. In combinatie met voedingsadvies verlies je 1 tot 2 kledingmaten in één maand. Van dit verlies is 75 tot 90% puur vet. De training ontgift je lichaam, verstevigt en verjongt je huid en verbetert de algehele gezondheid voor mensen van alle leeftijden.

  Eén training duurt 25 minuten en staat gelijk aan 15 kilometer hardlopen. Om het gewenste resultaat zo snel mogelijk te bereiken, is het de bedoeling dat je twee tot drie keer per week komt fietsen op het speciale Sun 400XL apparaat. Naast het snelle verlies van centimeters krijg je door de training een betere stofwisseling, een jongere, stevigere en mooiere huid en soepelere gewrichten.

  Wist je dat…
  … het voedings- en lifestyleconcept wordt begeleid door een BGN-gewichtsconsulent en dat het concept daardoor wordt vergoed uit de (aanvullende) zorgverzekering?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply