Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Strak de zomer in
  Rate this post

  De zomer komt er straks weer aan. Jij wilt dan toch ook met een goed figuur op het strand liggen? Mogelijk heb je eerder al allerlei methoden geprobeerd om af te vallen, maar is het je steeds niet gelukt. Dat werkt niet erg motiverend. Maar er is goed nieuws! Met een combinatie van de ‘bodyformer’ en voedingscoaching gaat het je wél lukken! Deze combinatie is uniek in Zeeland en zorgt ervoor dat je zonder fysieke inspanning kunt afvallen.

  Trainingen met de bodyformer zorgen ervoor dat je afslankt door middel van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Bij de training lig je ontspannen op een bank in een privécabine. Ondertussen wordt vet afgebroken, terwijl je spieren steviger worden. Deze aanpak zorgt voor contourverbetering, spierversteviging, omvangvermindering, plaatselijk afslanken, cellulitisvermindering, lichaamshoudingsverbetering en gewrichtstraining. De trainingen worden gecombineerd met een persoonlijk voedingsplan, dat past bij jouw levensstijl.

  Heb je last van chronische pijnklachten?  Dan heeft Vitaal Figuur daarvoor ook een doeltreffende behandeling. Met andullatietherapie kan pijn flink verminderd worden. Hierbij lig je op een speciaal massage-matras. De therapie werkt met trillingsfrequenties, gecombineerd met warmte van infrarode straling. Onderzoek heeft aangetoond dat de therapie bij chronische aandoeningen bij  84% van de patiënten tot een vermindering  of verzachting van de pijnklachten leidde.  De therapie kan ook ingezet worden bij het herstel na een grote lichamelijke inspanning, bijvoorbeeld door sporters. Je kunt bij Vitaal Figuur gratis kennismaken met de bodyformer of het andullatiematras.
  Wil jij na je zwangerschap weer snel  ‘back in shape’? Meenemen van dit artikel levert je bij aankoop van 10 behandelingen 2 behandelingen gratis op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply