Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een strakke huid zonder rimpels
  Rate this post

  Met het ouder worden wordt je huid slapper en kunnen er rimpels ontstaan. Maar daar hoef je je niet bij neer te leggen! Micro-needling is de meest populaire behandeling voor huidverbetering op dit moment. Doordat het resultaat ontstaat door een natuurlijke reactie van de huid, is het een mooi alternatief voor botox of fillers.

  Tijdens de behandeling met de Enterpen worden, door middel van fijne naaldjes, gaatjes in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de werkstoffen van de aangebrachte ampullen zeer diep in de huid kunnen dringen. Doordat de huid op een gecontroleerde manier wordt beschadigd, vormt zich nieuw collageen en elastine. Deze reactie van de huid werkt wel 4 tot 6 weken na de behandeling door. Op langere termijn en in kuurverband zorgt dit voor huidverstrakking en een vermindering van rimpels of littekens.
  Gemiddeld bestaat een kuur uit 6 behandelingen. Bij een kuur wordt een passende aanbieding gemaakt op basis van jouw huidconditie en jouw wensen. Er worden altijd een ‘voor’- en ‘na’-foto gemaakt, om het behaalde resultaat aanschouwelijk te maken. Tussen iedere behandeling zit een periode van 2 tot 6 weken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply