Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Straks met een gladde huid op het strand?

  Je bent best tevreden over je lijf, maar zou graag nog af willen van die vetrandjes op je buik, het vet op je dijen of billen. Dan kun je sporten en gezond eten wat je wilt, maar blijf je toch last houden van die putjes en hobbeltjes in de zogenoemde ‘probleemzones’.

  Hoe komt het nou dat je vetrandjes houdt ondanks het sporten? Dat werkt zo: tijdens het sporten wordt de bloedsomloop in je buik, benen en billen niet optimaal gestimuleerd. Dat is echter geen reden om je fitte leven stop te zetten, hoor. Je kunt de natuur gewoon een extra handje helpen en de Vacustep proberen. In deze vacuümcabine sport je een half uur onder begeleiding en op afspraak. Door het vacuüm vindt er een optimale doorbloeding in de probleemgebieden plaats en krijg je gedurende de sessies een strak, zacht perzikhuidje. Het is zelfs mogelijk om je confectiemaat te verkleinen!

  Hoe vaak?
  Wanneer je 20 keer een half uur met de Vacustep sport in een tijdsbestek van 4 of 5 weken, kun je ongeveer 20 centimeter omvangverlies behalen én een gladde huid krijgen. Je kunt vervolgens 1 of 2 keer per week de Vacustep gebruiken om het behaalde resultaat te behouden.

  Als je nú begint met de Vacustep, lig je komende zomer met een mooie huid op het strand!
  Heb je interesse om een keer gratis kennis te maken met de Vacustep? Vul dan het formulier op de website in, dan wordt er contact met je opgenomen voor een afspraak.

  Vacustep met infrarood
  Body Perfection beschikt over twee Vacusteps met beide infrarood. Je kunt de keuze met of zonder infrorood zelf bepalen. Voordelen van infrarood:
  – versterkt de bloedcirculatie
  – verhoogt de weerstand
  – voorkomt en verlicht verkoudheid en griep
  – werkt heilzaam bij psoriasis, fibromyalgie, gewrichts- en spierpijnen
  – zorgt voor en ondersteunt gewichtsverlies
  – geeft een gezonde kleur
  – vermindert spanning en stressverschijnselen

  Bij Body Perfection kun je ook terecht voor verantwoord afvallen met producten van Straight away en figuurcorrigerend sporten op de Power Plate.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply