Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Straks weer strak op het strand
  Rate this post

  Je stoort je al langere tijd aan je buik, je lovehandles, je onderkin of het overtollige vet op je benen. Zeker wanneer je komende zomer het liefst strak in je zomerjurk of bikini op het strand zou willen stralen. Hier kun je iets aan doen! En nee, je hoeft hiervoor niet per se elke dag naar de sportschool of onder het mes!

  De Fatfreeze-methode, een vorm van cryolipolyse, is een nieuwe manier om lokaal vet aan te pakken bij probleemgebieden zoals je buik, armen, billen, benen, taille en rug. Cryolipolyse is vet verliezen door het te bevriezen, en kan een oplossing zijn voor het verliezen van plaatselijk vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Ideaal voor het buikje dat maar niet weg wil of lovehandles die hardnekkig op hun plek blijven zitten!

  Hoe verloopt de behandeling?
  – Er is eerst een gratis consultgesprek. Samen met de specialist wordt jouw persoonlijke behandelplan opgesteld.
  – Voorafgaand aan de behandeling worden 360º-foto’s van het gebied gemaakt.
  – De specialist plaatst de behandelkop van de Clatuu Alpha op de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag. Dit gebied wordt vacuüm getrokken.
  – Dankzij de koeling van 360º rondom bereiken de vetcellen een temperatuur waarbij ze vernietigd worden. Gedurende 40 minuten worden de vetcellen gekoeld met een temperatuur van -9º Celsius.
  – Hierna zijn de vetcellen in het gebied afgestorven en voert het lichaam deze op een natuurlijke wijze definitief af. Daarna ben je voorgoed van de vetcellen af!
  – Na de behandeling zie je minimaal na 3 tot 5 weken al zichtbaar resultaat.

  Goedgekeurd en veilig
  De Clatuu Alpha is CE- en EU-goedgekeurd. De CE-markering geeft aan dat de Clatuu Alpha voldoet aan alle Europese wettelijke eisen rond veiligheid en gezondheid.

  De voordelen van Fatfreeze
  – Veilig én pijnloos
  – Geen verdoving of injecties
  – Al je probleemzones kunnen worden aangepakt
  – Je lichaam wordt slanker, zonder te verslappen
  – Je verliest al na één behandeling centimeters
  – Er is geen hersteltijd nodig
  – Definitief van je vetcellen af

  ‘Nu beginnen, vóór de zomer klaar’
  Cryolipolysekliniek Next Fatfreeze Clinics in Amsterdam-Zuid is opgericht door de ambitieuze ondernemers én zussen Maroua en Chaima. Zij hebben allebei een medische achtergrond en hebben jarenlang gewerkt in een gespecialiseerde medische kliniek waar ook gewerkt wordt met onder andere cryolipolyse. Vorig jaar hebben de twee, vanuit de kennis en ervaring die ze hebben opgedaan door meer dan 3000 behandelingen, besloten om hun krachten te bundelen. Met Next Fatfreeze Clinics willen ze vetbevriezing voor een breed publiek toegankelijk maken. We stelden Chaima en Maroua een paar vragen over hun kliniek.

  Waarom hebben jullie je ooit gespecialiseerd in vetbevriezing?
  Maroua: ‘Al voordat we in deze branche gingen werken, wilden we behandelingen met cryolipolyse ondergaan. We hadden namelijk zelf ook te maken met vetrandjes die er ondanks sporten en gezond eten niet af gingen. Omdat we gemerkt hebben dat deze behandeling écht werkt, wilden we daarin verdergaan en zijn we Next Fatfreeze Clinics gestart. In ons bedrijf wilden we gaan werken met de meest geavanceerde apparatuur, waarbij we de behandelingen ook nog eens toegankelijk zouden maken voor iedereen.’

  Hoe zijn jullie uitgekomen bij de Clatuu Alpha?
  Chaima: ‘We hebben samen met artsen onderzoeken gedaan in binnen- en buitenland naar de meest effectieve en veilige technologie voor het definitief bevriezen van vet. Daaruit kwam naar voren dat de Clatuu Alpha zeer effectief is en dat er minder behandelingen nodig zijn doordat de Clatuu Alpha twee behandelkoppen heeft. De Clatuu Alpha koelt de onderhuidse vetlaag af tot -9º Celsius. Andere apparaten werken met warmere temperaturen en dat is niet voldoende voor de definitieve vernietiging van vetcellen. De Clatuu Alpha rekent wél definitief af met vetcellen.’

  Wat zijn zoal voordelen van jullie behandelingen?
  Maroua: ‘Onze methode is een alternatief voor liposuctie, waarbij er niet in het lichaam gesneden wordt en er geen injecties aan te pas komen. Je hoeft ook niet een bepaald dieet te volgen of te sporten om de behandeling te kunnen ondergaan, al is het wel aan te raden om een stabiel gewicht te hebben. Ook is er geen hersteltijd. Je kunt na een behandeling dus meteen weer je dagelijkse activiteiten oppakken. Als je nú begint met de behandeling, ben je nog vóór de zomer klaar. En vergeet niet: het resultaat is blijvend!’

  Voor wie is jullie vorm van vetbevriezing een uitkomst?
  Chaima: ‘De behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, en niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen.’

  Waarom hebben jullie gekozen voor de bedrijfsnaam ‘Next Fatfreeze Clinics’?
  Chaima: ‘Het woord ‘Next’ slaat op de ‘volgende’ stap die je zet op weg naar je ‘nieuwe zelf’, om van die laatste hardnekkige vetrandjes af te komen, en daar kunnen wij voor zorgen met de Fatfreeze-methode! ‘Next’ staat óók voor de meest innovatieve en efficiënte werkwijze voor de behandeling. Dat doen we onder andere door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van Fatfreeze.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply