Rate this post
 • Stralen op elke leeftijd
  Rate this post

  Welke leeftijd je ook hebt: je wil er goed uitzien. Daarom is het belangrijk om goed voor jouw huid te zorgen. Een goede verzorging beschermt jouw huid, verzorgt en werkt preventief tegen huidveroudering.

  Er zijn veel zaken waar je tegenwoordig jouw producten kunt kopen. Maar vaak werken ze niet. Hoe kan dat? Elke huid is anders. Er zijn veel factoren die dit bepalen: je gezondheid, erfelijke aanleg, leefstijl, voeding, medicatiegebruik en verzorging hebben veel invloed op jouw huid. Daarom is het belangrijk om goed de (vaak ook nadelige) gevolgen te weten.

  Bij Huidstudio Leek worden deze factoren onder de loep genomen. Na een uitgebreid intakegesprek wordt er een huidanalyse gedaan. Hierin worden verschillende aspecten van jouw huid bekeken: het vochtgehalte, het vetgehalte, de elasticiteit en de pigmentaanmaak. Na het intakegesprek wordt er een persoonlijk behandel- en productadvies voor jou opgesteld. Op deze manier kun jij jouw huid effectief verzorgen, verbeteren en/of zelfs verjongen. Met de juiste verzorgingsproducten zie je resultaat.

  Ben jij nieuwsgierig? Boek dan vrijblijvend een intake­gesprek inclusief huidanalyse bij Huidstudio Leek!

  Specialistische behandelingen
  Om de huid te kunnen verbeteren, is het belangrijk dat er gekozen wordt voor de juiste behandeling. Dankzij een breed scala aan behandelingen en producten wordt er speciaal voor jou een passend behandelplan opgesteld. Ook wordt jouw leefstijl hierin meegenomen.

  Babor
  In onze studio werken wij met de producten van Babor. De producten zijn op plantaardige basis en geschikt voor de meest gevoelige huiden. Dankzij de effectieve aanpak van de Babor producten krijgt jouw huid een flinke boost. Daardoor zie je vaak al binnen 2 weken resultaat!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply