Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralen op elke leeftijd
  Rate this post

  Welke leeftijd je ook hebt: je wil er goed uitzien. Daarom is het belangrijk om goed voor jouw huid te zorgen. Een goede verzorging beschermt jouw huid, verzorgt en werkt preventief tegen huidveroudering. Er zijn veel zaken waar je tegenwoordig jouw producten kunt kopen, maar vaak werken die niet. Hoe kan dat?

  Elke huid is anders. Er zijn veel factoren die dit bepalen. Je gezondheid, erfelijke aanleg, leefstijl, voeding, medicatiegebruik en verzorging hebben veel invloed op jouw huid. Daarom is het belangrijk om goed de (vaak ook nadelige) gevolgen te weten. Bij Het Huidinstituut worden deze factoren onder de loep genomen.
  Na een uitgebreid intakegesprek wordt er een huidanalyse gemaakt. Hierin worden verschillende aspecten in jouw huid gemeten: vochtgehalte, vetgehalte, elasticiteit en pigmentaanmaak. Na het intakegesprek wordt er een persoonlijk behandel- en productadvies voor jou opgesteld. Op deze manier kun jij effectief jouw huid verzorgen, verbeteren of zelfs verjongen. Met de juiste verzorging zie je resultaat.

  Babor
  In ons instituut werken wij met de producten van Babor. De producten zijn op plantaardige basis en geschikt voor de meest gevoelige huiden. Dankzij de milde aanpak en zachte producten van Babor krijg jij een flinke oppepper, zowel van binnen als van buiten.

  Ben jij nieuwsgierig? Boek dan vrijblijvend een intakegesprek inclusief huidanalyse bij Het Huidinstituut in januari!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply