fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stralen van top tot teen

  Je hebt een prachtige jurk en bijpassende sieraden uitgekozen, een toplocatie ­gevonden en ook de fotograaf is geregeld. Nu nog een tip-top verzorging en jouw fonkelende uitstraling is compleet!

  Als jij en je partner straks naar het altaar lopen en elkaar het ja-woord geven, wil jij er natuurlijk op je mooist uitzien. En ook belangrijk: op de foto’s wil jij stralen. Volg het stappenplan en zie er oogverblindend uit – van top tot teen!

  1. Pretty skin
  Een mooie, frisse en gladde huid vormt de basis van je bruidsmake-up. Stoor je je aan je on­effenheden, een geïrriteerde huid of aan je fijne rimpeltjes en lijntjes? Vertroetel jezelf en je huid en kies voor een huidverbeterende behandeling. Kies bijvoorbeeld voor de royal jelly behandeling om je droge, trekkerige en vochtarme huid weer te laten stralen. Of ga voor de Pure Expert om problemen als acne en (beginnende) lijntjes te laten verdwijnen. Last van bruiloftsstress? Kom dan tot rust tijdens een heerlijke massage.

  2. Visagie
  De make-up op je bruiloft mag specialer zijn dan je gewone dagelijkse make-up. Je kunt denken aan een mooie ooglook, een stralende highlighter en een glans op je lippen. Je kunt gaan voor een natuurlijke look met goud en zilver. Of voeg een kleur toe die in de stijl ligt van het thema van je bruiloft. De visagist helpt je bij helpt je om jou je allermooiste zelf te laten zijn. Samen ga je op zoek naar een look waarmee jij kan uitpakken en waar jij je prettig en mooi bij voelt.

  3. Haar
  Samen met je bruidsmake-up en je jurk bepaalt je haar je uitstraling op je bruiloft. Hoe wil jij je kapsel? Ga je voor een romantische look met weelderige krullen, steek je het chic op of maak je je kapsel af met een mooie haarspeld? Laat je ­inspireren en helpen door de bruidsvisagist en creëer het kapsel van je dromen.

  4. Gezond kleurtje
  Je lijkt nóg mooier met een gezond bruin tintje. Door middel van een spraytan kun je op een veilige manier een mooi zongebruind kleurtje opdoen. Hoe leuk: het is ook mogelijk om samen met je bruidsmeisjes of vriendinnen een spraytan doen, tijdens een spraytanparty.

  5. Mooie nagels
  Last but not least: je nagels! Op je bruiloft wil je natuurlijk pronken met de ring om je vinger. Goed verzorgde en stralende nagels zijn dan een must. Begin met een mooie, schone basis. Daarna kies je voor een mooie, natuurlijke glans, een glittertje of het altijd klassieke nude.

  Over schoonheidsspecialiste Kim
  Schoonheidsspecialiste Kim heeft alles in huis om jou de allermooiste te laten zijn op je speciale dag. Van je kapsel en je make-up tot aan de kleinere details zoals je nagels. Laat je in de puntjes verzorgen en geniet!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply