Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralen zonder de effecten van straling
  Rate this post

  Van wifi tot mobiel netwerk in 3G, 4G en 5G: er is overal en steeds meer straling.

  Je lichaam ervaart de groeiende hoeveelheid elektromagnetische straling in onze leefomgeving als een vorm van stress, ‘elektrostress’ genaamd. Er is wetenschappelijke en publieke verontrusting dat de hoge blootstelling aan elektromagnetische straling op de lange termijn een schadelijk effect kan hebben op je gezondheid.
  Elektromagnetische frequenties (EMF’s) zijn belastend voor ons eigen energieveld en voor onze lichaamscellen. Slechts een voorbeeld: met Medical Thermal Imaging (MTI) werd aangetoond dat het gebruik van een mobiele telefoon het hersenweefsel verhit.
  Onderzoek door het Centre for Biofield Sciences in het Verenigd Koninkrijk toont aan hoe eenvoudige bescherming hoogst effectief kan zijn. Energydots bieden bescherming tegen de schadelijke effecten van elektromagnetische straling (EMF). Ze buigen de onnatuurlijke, verstorende frequenties om in een natuurlijk en beschermend energieveld. Hierdoor nemen klachten af en wordt permanente gezondheidsschade voorkomen.
  Voel je energiek en vitaal en vermijd elektrostress met klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieproblemen, depressie, angst en huiduitslag.
  Hoe werkt het allemaal, wat is er onderzocht en hoe kun je ermee omgaan? Op donderdag 22 november verzorgt Terah Afke Beek, productspecialist bij THF, een lezing bij De Hazelaar. Meer informatie vind je op de website of in de winkel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply