Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stralend de winter door

  Om met je huid de winter goed door te komen, wil je jezelf natuurlijk graag goed verzorgen. In de winter heeft jouw huid het zwaar te verduren. Temperatuurwisselingen, veranderende weersomstandigheden, weinig daglicht en stress: het helpt allemaal niet om er erg florissant uit te zien. Je huid is schraler, kan rood zijn, voelt mogelijk droger aan en vlekjes, fijne lijntjes en onzuiverheden vallen des te meer op.

  Misschien kijk jij ook wel kritisch in de spiegel en springen de storende plekjes op je eens zo gave huid je steeds meer in het oog. Eigenlijk zou je huid wel even wat extra zorg kunnen gebruiken, maar heb je daar thuis niet alle mogelijkheden voor. Hoe lekker is het dan om jezelf op koude dagen of voor de feestperiode even heerlijk te trakteren op een gezichtsbehandeling?

  Geneesmiddelachtige werking
  Een van de behandelingen die helpen ontspannen én uitstekende huidverbeterende resultaten bieden, is het systeem Doctor Babor Pro. Het Huidinstituut is een gecertificeerd ‘Babor excellence institute’, wat betekent dat de specialisten zeer deskundig zijn in behandelingen met deze producten. De producten van Doctor Babor Pro zijn dan ook zogenaamde ‘cosmeceuticals’. Dat betekent dat ze een geneesmiddelachtige werking hebben om huidveroudering en -problemen tegen te gaan en tegelijkertijd gericht zijn op intensieve verzorging.

  Flinke oppepper
  Alle Babor behandelingen worden bij Het Huidinstituut gestart met een huidanalyse, zodat de specialist precies weet wat jouw huid nodig heeft. De daaropvolgende gezichtsbehandeling wordt dan speciaal afgestemd op de behoeften van jouw huid. Om de resultaten te behouden en versterken, word je voorzien van advies over de verzorging van je huid met producten die je thuis kunt gebruiken. Dit zijn onder andere heerlijke maskers voor een verwenmomentje thuis, waarbij de huid flink wordt opgepept!

  Voor jou!
  Ben jij geïnteresseerd in een heerlijke ontspannende en huidverbeterende Babor behandeling? De specialisten van Het Huidinstituut leggen je graag in de watten! En nog mooier: op vertoning van dit ForYou Magazine krijg je tot 21 februari 2020 maar liefst 15% korting op alle Babor huidbehandelingen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply