Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stralend de zomer door

  Hoe goed jij je huid ook verzorgt, je kunt het natuurlijke verouderingsproces niet tegenhouden. Vet, spier- en botweefsel nemen af naarmate je ouder wordt en daardoor ontstaat er wat meer ruimte onder je huid. Je krijgt rimpeltjes en lijntjes die er een paar zomers terug écht nog niet zaten. Maar gelukkig is er veel mogelijk op het gebied van huidverjonging, waardoor je ook deze zomer de zon tegemoet kunt stralen!

  Een stralende, egale huid: wie wil dat nu niet? Met een goede crème, foundation en concealer kom jij een heel eind, maar hoe fijn zou het zijn als je huid er ook mooi en fris uitziet zonder make-up? BB Glow is een schoonheidsbehandeling die hierbij kan helpen. Het BB Glow-serum geeft je huid een mooie egale teint zonder ‘foundation-effect’. Het serum worden door middel van een speciale pen in de huid gebracht. Na één behandeling is al verbetering te zien van de huid. Pigmentvlekken en roodheden worden minder zichtbaar en je huid krijgt een natuurlijke en egale look.

  Huidverbeterend
  De BB Glow behandeling is niet-invasief, is pijnloos en er is geen sprake van tatoeage of permanente make-up. Daarnaast werkt het serum huidverbeterend en -versterkend, hydraterend, ontstekingsremmend en egaliserend.

  Bij Pretty lashes and more kun je een losse behandeling van een uur boeken, maar ook een kuur van 3 behandelingen. Zo haal je nog meer resultaat!

  Soepel en elastisch door hyaluron
  Een nieuwe techniek op het gebied van anti-aging is de hyaluronfiller. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die je huid soepel en elastisch houdt. De stof neemt helaas af naarmate je ouder wordt, waardoor je huid slapper wordt. Tijdens de naaldloze behandeling met de Hyaluron Medical Pen wordt hyaluron door middel van luchtdruk in je huid ‘geschoten’. Deze techniek maakt de behandeling vrijwel pijnloos. Het resultaat is een natuurlijke, jeugdige en frisse huid met minder rimpels en lijntjes. Naast je mondhoeken, neus-lippenplooi en wanglijnen kunnen ook je lippen opgevuld worden met een hyaluronfiller. Op die manier krijg je verleidelijke, volle lippen met een natuurlijk resultaat. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het gevreesde ‘duckface-effect’!

  Naast BB Glow behandelingen en behandelingen met de hyaluronpen kun je bij Marie-Claire Plus van Pretty lashes and more terecht voor wimperextensions (‘one by one’-techniek en Russian Volume), wimperlifting, wimpers verven, wenkbrauwen verven en/of harsen, Henna Brows en microneedling met de Dermapen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply