Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralend de zon tegemoet
  Rate this post

  Hoe goed jij je huid ook verzorgt, het natuurlijke verouderingsproces kun je niet tegenhouden. Vet, spier- en botweefsel nemen af naarmate je ouder wordt en daardoor ontstaat er wat meer ruimte onder je huid. Je krijgt rimpeltjes en lijntjes die er een paar zomers terug écht nog niet zaten. Maar gelukkig is er veel mogelijk op het gebied van huidverjonging, waardoor je ook deze zomer de zon tegemoet kunt stralen!

  Natuurlijk en fris door BB-Glow
  Een stralende, egale huid: wie wil dat nu niet? Met een goede crème, foundation en concealer kom jij een heel eind, maar hoe fijn zou het zijn als je huid er ook mooi en fris uitziet zonder make-up? BB-Glow is een schoonheidsbehandeling die hierbij kan helpen. Het meso & BB-Glow serum geeft je huid een mooie egale teint zonder ‘foundation-effect’. Beide serums worden door middel van een speciale DermaPen in de huid gebracht. Na één behandeling is al verbetering te zien van de huid. Pigmentvlekken en roodheden worden minder zichtbaar en je huid krijgt een natuurlijke en egale look. De behandeling is non-invasief, is pijnloos en er is geen sprake van tatoeage of permanente make-up. Daarnaast werkt het serum huidverbeterend en -versterkend, hydraterend, ontstekingsremmend en egaliserend. Hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen verschilt per persoon en per huid. Tijdens een intakegesprek stel je een persoonlijk behandelplan op met de specialist.

  Soepel en elastisch door hyaluron
  Een nieuwe techniek op het gebied van anti-aging is de hyaluronfiller. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die je huid soepel en elastisch houdt. De stof neemt helaas af naarmate je ouder wordt, waardoor je huid slapper wordt. Tijdens de naaldloze behandeling met de hyaluronpen wordt hyaluron door middel van luchtdruk in je huid ‘geschoten’. Deze techniek maakt de behandeling vrijwel pijnloos. Het resultaat is een natuurlijke, jeugdige en frisse huid met minder rimpels en lijntjes. Naast je mondhoeken, neus-lippenplooi en wanglijnen kunnen ook je lippen opgevuld worden met een hyaluronfiller. Op die manier krijg je verleidelijke, volle lippen met een natuurlijk resultaat. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het gevreesde ‘duckface-effect’!

  Tip!
  Voldoende water drinken is natuurlijk altijd belangrijk, maar dit geldt ook zeker na een hyaluronzuurbehandeling. Hyaluron heeft namelijk het vermogen om zich aan water te binden, dus door veel water te drinken, bereik je een optimaal resultaat!

  De specialist
  Andrezza Booijink is specialist op het gebied van permanente make-up en dermaesthetics, en werkt daaarnaast als make-up artist en trainer. Hiervoor heeft ze verschillende opleidingen, workshops en cursussen gevolgd in binnen- en buitenland en meer dan 30 certificaten behaald. Ook tegenwoordig neemt ze nog regelmatig deel aan allerlei conferenties, symposia en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovatieve technieken en trends.

  Bij AB Make-up Studio kun je terecht voor:
  – fillers zonder naald
  – BB Glow & microneedling
  – permanente make-up
  – plasmalifting
  – visagie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply