Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralend en verzorgd het voorjaar in
  Rate this post

  Niet iedere vrouw heeft een mooie, gladde en gezonde huid. Wanneer die ontsierd wordt door acne, littekens, rimpeltjes of fijne lijntjes, kan dit ingrijpende gevolgen hebben voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Er zijn gelukkig mogelijkheden om je huid er weer jonger, egaler en frisser uit te laten zien. En dat kan je huid na een koude winter goed gebruiken!

  Salon Jeanette gebruikt voor zichtbare huidverjonging op een korte termijn een combinatie van twee behandelingen: Nuovapelle en Genosys.

  Nuovapelle
  Het Nuovapelle apparaat regenereert en verjongt de huid, ongeacht of de huidveroudering van binnenuit of buitenaf ontstaat. De Nuovapelle is zeer effectief in het bestrijden van alle tekenen van veroudering door leeftijd en licht. De behandeling geeft direct een zichtbaar resultaat en op termijn zorgt het voor een structurele huidverbetering. Het apparaat werkt op basis van twee technieken: soft laser en bipolaire radiofrequentie. De Nuovapelle softlaser regenereert en verstevigt de huid, terwijl de Nuovapelle bipolaire radiofrequentie de huid verjongt. De combinatie van deze twee technologieën geeft een buitengewoon effect dat niet bereikt kan worden door de technologieën los van elkaar te gebruiken.

  Genosys
  Bij een behandeling met Genosys penetreren micronaaldjes de huidlagen. Hierdoor ontstaan er microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten en werkstoffen daarin. Het effect van deze werkstoffen wordt hierdoor enorm verhoogd. De werkstoffen komen direct op de plaatsen waar ze moeten zijn om hun werking te doen. Daarnaast stimuleert de microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren.
  Resultaat: na de behandeling herstelt de huid en vernieuwt die zich, waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden en de huidskleur verbetert. De huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en elastine. Een doffe, grauwe huid gaat weer stralen door een verbeterde doorbloeding, en de poriën worden verfijnd. Pigmentatie vermindert en bij acnelittekens zijn de resultaten prachtig.

  Door de combinatie van Nuovapelle en Genosys lukt het ook jou om een mooie huid te krijgen!

  In de zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies nu voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

  Permanente make-up (je hebt er vast wel eens over gehoord) is beslist een uitkomst voor jou. Maar is dat nu eigenlijk wel veilig en ziet het er wel natuurlijk uit? Het antwoord is een volmondig ‘ja’. Binnen de permanentemake-upbranche is er in de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn goede opleidingen en de GGD controleert salons of deze wel aan de voorwaarden voldoen en of specialisten volgens het protocol werken. De pigmenten zijn anders van samenstelling dan vroeger en worden onder andere door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) getoetst. Met de technieken die tegenwoordig worden gehanteerd, is van alles mogelijk. Dat maakt permanente make-up dan ook geschikt voor alle leeftijden en voor elke doelgroep.

  Vakmanschap en betrouwbare ­apparatuur
  Bij permanente make-up wordt met een ultradunne naald een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid ingebracht. Om dat nauwkeurig te kunnen doen, zijn vakmanschap en betrouwbare apparatuur de eerste vereisten. Specialiste Jeanette Koeman van Salon Jeanette heeft dan ook een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. Regelmatig volgt zij bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. De salon is bovendien GGD-gekeurd en voldoet zo aan alle hygiëne-eisen op het gebied van het aanbrengen van permanente pigmenten in de huid. Jeanette start pas met het aanbrengen van de permanente make-up na een uitgebreide intake, en met een zorgvuldig uitgekozen kleur worden de pigmenten aangebracht in de huid. Na 5 tot 6 weken wordt de behandeling herhaald, waarna de make-up drie tot vijf jaar blijft zitten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply