Rate this post
 • Stralend het najaar in
  Rate this post

  Wanneer heb jij voor het laatst kritisch in de spiegel gekeken? Vielen die storende plekjes op je eerst zo gave huid of de eerste rimpeltjes en lijntjes je al eerder op? Waarschijnlijk zijn ze je, nu je ze eenmaal ontdekt hebt, een doorn in het oog. Als moderne vrouw wil jij er dag in dag uit goed verzorgd uitzien. Gelukkig is er op het gebied van huidverbetering en -verjonging veel winst te behalen.

  Microdermabrasie
  Met microdermabrasie geef je je huid weer een frisse uitstraling. Hierbij wordt de bovenste fijne huidlaag, met behulp van microkristallen, verwijderd. Door dit proces worden je huidcellen geactiveerd om collageen aan te maken. Het resultaat is een zachte en gladde huid. ‘Ook rimpeltjes en lijntjes worden minder diep’, legt Annabell Bondarenko uit. ‘De behandeling geeft meteen resultaat, maar is nóg effectiever wanneer je hem in kuurverband ondergaat. Microdermabrasie is geschikt voor elk huidtype, vrijwel pijnloos en geeft in de winter een supermooi resultaat!’

  Huidverjonging pur sang
  Wanneer je je huid écht een boost wilt geven, is mesotherapie echt iets voor jou. ‘Mesotherapie is écht de trend van nú’, weet de eigenaresse van Beauty Center Annabell. ‘De elasticiteit, spanning, structuur en teint van je huid worden verbeterd, fijne lijntjes worden opgevuld en de huid wordt gehydrateerd. Met behulp van kleine prikjes worden allemaal voedende stoffen in je huid gebracht. Ook deze behandeling biedt een optimaal resultaat in kuurvorm. Met drie behandelingen in drie weken tijd ziet je huid er jonger en elastischer uit en zijn rimpels en lijntjes verdwenen of minder diep.’

  Wat zout doet voor je gezondheid
  Zouttherapie is een inhaleringstherapie om de symptomen van astma, bronchitis, allergieën, chronische verkoudheid, griep en huidklachten te verminderen. De therapie vindt plaats in de zoutkamer van Beauty Center Annabell. In deze ruimte zijn de wanden en vloeren bedekt met een laagje zout. Een halogenerator vermaalt en verstuift minerale zoutdeeltjes in de lucht, die je tot diep in je longen kunt inademen. Deze zorgen voor het heilzame effect van de therapie.

  Bij Beauty Center Annabell vind je alles onder één dak!
  – Kappersbehandelingen
  – Schoonheidsbehandelingen
  – Injectables
  – Halotherapie (zouttherapie)
  – Laserontharing
  – Wimper- en wenkbrauwtreatments
  – Permanente make-up
  – Acupunctuur
  – Manicures & pedicures
  – Massages
  – En nog veel meer

  Dus wil je werken aan échte huidverbetering, of heerlijk genieten van een moment voor jezelf, of allebei, ga dan naar Beauty Center Annabell!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply