Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralend het voorjaar in!
  Rate this post

  Wat wil jij: een stralende huid, -strakkere benen of armen of van je sinaasappelhuid af? Wat jouw doelen op schoonheidsgebied ook zijn, het is átlijd een goed moment om je te laten vertroetelen. Hiervoor ben je bij Size Zero en Skinallure in goede handen!

  Een stralende huid

  Kies je voor huidverbetering, dan wil je natuurlijk meteen resultaat zien. Een gezonde en stralende huid die comfortabel, glad en soepel aanvoelt. De intensieve, diepwerkende behandelingen zorgen ervoor dat je huid optimaal verbetert. Door toepassing van de unieke hannah -Bindweefselmassage en de daarbij horende producten wordt één centraal doel bereikt, namelijk optimale huidverbetering!

  Back in shape

  Kom weer in shape voor de zomer met Size Zero. Dat gebeurt door middel van de Easy Shape Trainer. Op de probleemzones van je lichaam worden 16 pads geplaatst. Doormiddel van spierstimulatie en ultrasound wordt een stevige work-out nagebootst. Terwijl je ligt te ontspannen, wordt je lichaam strakker en fitter. De combinatie van de Easy Shape Trainer met de allernieuwste LPG Endermologie apparatuur maakt het mogelijk om specifieke probleemzones nóg effectiever te behandelen. Hierbij kun je denken aan extra aandacht voor cellulite op je benen, verslapping van je armen of het weer in model krijgen van een uitgezakte taille. Kortom: kom totaal in shape!

  Skin & Body

  Wat de coaches van Skinallure en Size Zero betreft is iedereen mooi. Maar hoe fijn is het als je jezelf nét iets mooier kunt maken en je daardoor ook beter gaat voelen? Shinen omdat je tevreden bent met jezelf is het beste gevoel wat je kunt ervaren! De gediplomeerde schoonheidscoaches van -Skinallure en Size Zero helpen jou daar dan ook graag bij. Samen met de beste en meest inno-vatieve behandelingen, producten, apparatuur en technieken worden de mooiste resultaten behaald. De schoonheidscoaches staan voor jou klaar om je te laten stralen als nooit tevoren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply