Rate this post
 • Stralend in de zomer
  Rate this post

  De zomer is weer bijna in zicht, en misschien zijn de vakanties al geboekt of wordt erover nagedacht. De eerste voorbereidingen zijn al genomen. Maar heb je ook aan je handen en voeten gedacht? Studio My Hands staat voor je klaar.

  Tijdens ons leven lopen we drie maal de wereld rond. Overal schenken we aandacht aan: gezicht, haren, kleding en mooie schoenen als finishing touch. Maar wat als je mooie sandaaltjes of een chique pump met open tenen en hak aan wilt onder het vrolijke zomerjurkje, en je ziet een dikke eeltlaag te voorschijn komen? Iets minder elegant, denk ik. Bij Studio My Hands kun je daar wat aan laten doen.
  Een behandeling bij een pedicure / manicure is niet alleen voor de luxe, maar ook voor probleemvoeten/ -handen, eelt, likdoorns, ingroeiende teennagels en schimmelnagels, afgebroken nagels en droge nagelriemen.
  Veel mensen schamen zich voor hun voeten / handen, en vooral de dames kunnen hun nagels nog een beetje verstoppen onder een laagje nagellak. Maar wat nou als je nu al wat aan je schimmelnagels kunt doen door die te behandelen met een goed product, met advies gecombineerd met een pedicurebehandeling? En als je de slippers weer aantrekt, kun je een Shellac-behandeling erbij nemen, zodat je prachtige gelakte teennagels hebt voor 6 tot 8 weken lang. Ook kun je gewoon met de behandeling doorgaan en hoef je je niet meer te schamen voor de lelijke nagels.
  Laat je voeten nu al behandelen door een ProVoet-pedicure! Een manicure, een Shellac kleurtje en eventueel een scrub, masker en handmassage, en je zult weer stralen deze zomer!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply