Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralend jezelf zijn
  Rate this post

  Als je transgender bent en wilt transformeren naar een vrouw, kun je best wat hulp gebruiken om er mooi uit te zien. Met wat hulp kan dat!

  Lisa Lefever heeft in haar Clinic al heel veel mensen gelukkig gemaakt door het gebruik van permanente make-up. Want door anderen er op hun best te laten uitzien, kunnen zij zich op hun best voelen. Maar ze is een vrouw die altijd in beweging is en nieuwe uitdagingen zoekt en aangaat. Samen met Irma Hulscher van de Academie voor PMU in Almere is ze op 17 april jongstleden een nieuwe zaak gestart, voortvloeiend uit alle ervaring die ze samen hebben opgedaan in hun eigen zaak.

  Transgenders
  De nieuwe zaak heet Aprils ToucH. Het is een bedrijf dat zich volledig richt op transgenders. De lancering vond plaats in Amsterdam waar veel leden en vertegenwoordigers waren van transgenderverenigingen en ook van het Facial Team uit Marbella, waar de twee nauw mee samenwerken. Het Facial Team is de beste van de wereld wat betreft chirurgische ingrepen voor transgenders.

  Finishing touch
  Aprils ToucH staat garant voor de finishing touch, in de breedste zin van het woord. Irma en Lisa hebben een speciale techniek ontwikkeld, MICROFEMINIZATION®: een niet-chirurgische methode waarmee door middel van speciale technieken en methodes mannelijke aspecten worden getransformeerd in vrouwelijke schoonheid. Het is een allesomvattend pakket. Alles wat je kunt bedenken om op en top vrouw te zijn: zorg en aandacht voor de binnen- en buitenkant. Ook voor transmannen kan Aprils ToucH veel betekenen, onder andere het door middel van PMU kleiner en ronder maken van de tepelhof. Aprils ToucH staat garant voor de finishing touch, in de breedste zin van het woord. Daarnaast kan men lid worden van de Elite Club, waarbij naast kortingen en evenementen ook cursussen worden aangeboden voor wie zich persoonlijk wil ontwikkelen op diverse gebieden. De doelstelling is meer zelfvertrouwen en stralend zichzelf te kunnen zijn! Lisa en Irma hebben met veel transgenders gesproken, en het is voor de transgirls nog best moeilijk om de weg te vinden naar volledige feminization. Ze hebben nu voor hen een plek gecreëerd waar ze zich veilig en thuis voelen en waar ze op alle fronten kunnen worden geholpen, zowel van binnen als van buiten.

  Zwanen
  Als metafoor hebben de twee een logo met zwanen gekozen: het verhaal van het lelijke jonge eendje. Dat werd geboren in een nest waar het zich niet thuisvoelde. Het werd geplaagd en uitgelachen. Maar uiteindelijk kwam ze erachter dat ze een prachtige witte zwaan was geworden. En dat is de passie van Lisa en Irma. We celebrate you, you celebrate life!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply