Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een stralend mooie lach…
  Rate this post

  Je gebit is ontzettend belangrijk: je moet er je hele leven mee eten en drinken, maar ook mee lachen. Dan is het mooi als anderen niet naar een lelijk en slecht onderhouden gebit hoeven te kijken.

  Onze werkwijze maakt onze dienstverlenging voor onze patiënten anders. Wij kijken naar jouw gebit als integraal onderdeel van je gezicht. We zijn een praktijk voor jong en oud, voor prachtige en minder fraaie gebitten en voor mensen die wat extra begeleiding nodig hebben.

  Jouw wensen centraal
  Iedereen is bij ons welkom: we zijn er voor iedereen die een mooi en gezond gebit belangrijk vindt. Onze praktijk is modern en uitgerust met de nieuwste apparatuur, waarmee wij moderne pijnloze en volledig gecontroleerde behandelingen kunnen uitvoeren. Vakkundige behandelingen staan voorop. Maar een prettige en ontspannen sfeer vinden wij in onze tandartspraktijk minstens zo belangrijk.
  Er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijk contact. We werken volgens de nieuwste technieken en inzichten, met oog voor specifieke tandheelkundige behandelingen. Jij en jouw wensen staan voor ons altijd centraal.
  Verder willen wij je ook laten ervaren dat tandheelkundige behandelingen geen traumatische belevenis hoeven te zijn. Je krijgt altijd een persoonlijke benadering: we zorgen ervoor dat je je thuisvoelt.

  Comfortabele behandelingen
  Onze behandelingen zijn gebaseerd op vertrouwen en een duidelijke wederzijdse communicatie. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Elke patiënt komt bij ons op de eerste plaats. We zijn gewend alles met jou vakkundig te overleggen en een passende en persoonlijke behandeling te adviseren. Daarnaast wordt er door ons altijd met je meegedacht. Voor uitgebreide behandelingen wordt er voor jou een behandelstappenplan opgesteld, dat je steeds kunt bespreken met de tandartsconsulente.

  Wat kunnen wij je verder aanbieden?
  – reguliere tandheelkunde
  – mondhygiëne
  – mondhygiënebehandelingen met lasertherapie­ondersteuning
  – preventiebehandelingen
  – voor diegene die graag een schoon en stralend gebit wenst
  – voor diegene die het gezond houden van tanden en ­tandvlees belangrijk vindt
  – kroon- en brugwerk: facings in porselein en composiet
  – wandverdoving (computergestuurde verdoving)
  – kindertandheelkunde
  – jeugdpreventiebehandelingen
  – voor ouders die wensen dat hun kind opgroeit met een gezond gebit
  – voor kinderen van 2 tot 18 jaar waarbij zij op een duidelijke en op hun leeftijd afgestemde manier geholpen worden bij de verzorging van hun gebit
  – esthetische tandvleescorrecties
  – parodontologie
  – esthetische analyse, voor mensen die op zoek zijn naar een specialist op gebied van mondzorg
  – alle typen protheses: volledig kunstgebit / klikgebit / frameprothese of plaatjes
  – beschermbeugels voor sporters en knarsplaatjes
  – kleine chirurgische ingrepen

  Service
  Ook is er aan de praktijk een mondverzorgingsshop aan­wezig, waar je terecht kunt voor specifieke mond­-ver­zorgingsproducten en mondhygiëneadvies. Verder is de praktijk gemakkelijk bereikbaar en is er gratis parkeren voor de deur. Ten slotte is de praktijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers, en kun je er ook tijdens de avonduren terecht. Kind of volwassene: iedereen is van harte welkom, want voor de gezondheid van het gebit is niemand te jong of te oud.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply