Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stralend op je perfecte dag

  De grote dag is eindelijk aangebroken. Je hebt alle voorbereidingen van het lijstje af kunnen strepen. De stoelen staan klaar, de bruidstaart is gebakken, de ringen liggen klaar. Je bruidsjurk hangt op je te wachten. En dan is het moment daar voor je bruidskapsel en de visagie.

  Jezelf klaarmaken voor je huwelijk is niet enkel ’s ochtends voor de spiegel even je haar doen, of een bezoekje aan de kapper brengen. Hier komt veel meer bij kijken. Clarissa Sonneveld, ervaren bruidsstyliste, vertelt wat er bij de voorbereiding van je bruidskapsel en visagie tijdens het huwelijk allemaal komt kijken.

  Het onmogelijke mogelijk maken
  Clarissa Hair & Make-up zit al meer dan dertig jaar in het vak. Als bruidsstyliste verzorgt zij het bruidskapsel en de visagie van de bruid en helpt zij bovendien met de sieraden, de haaraccessoires, het indoen van de sluier en het aantrekken van de jurk. Zij krijgt vaak aanstaande bruiden op bezoek die meerdere voorbeelden hebben verzameld ter inspiratie van hun droomkapsel. Dat moet het worden! Onhaalbaar, zou de ene stylist zeggen, maar voor Clarissa alleen maar een mooie uitdaging. ‘Ik kan vaak het onmogelijke mogelijk maken Ik zet me in om het beste eindresultaat te bereiken.’ Hoe ze het precies doet, blijft het geheim van het vak. Maar Clarissa wil wel alvast een tipje van de sluier oplichten. ‘Niet iedereen heeft dik of lang haar om het kapsel mee te maken. Om het gewenste bruidskapsel te realiseren, heb ik voor een zacht prijsje extensions te huur voor die dag. Ik kan zo het kapsel van je dromen creëren, wat voor haar je ook hebt.’

  De perfecte versie van jezelf
  Clarissa: ‘Het is fijn om een balans te vinden tussen bruidskapsel, make-up en trouwjurk. Ik zorg ervoor dat de uiteindelijke look wel dicht bij de persoon blijft. Mijn ultieme missie is om de perfecte versie van jezelf te creëren, zodat je vol vertrouwen naar jezelf in de spiegel kijkt. Trouwen is natuurlijk voor alle leeftijden. Iedereen verdient het om er tijdens de bruiloft er prachtig uit te zien. Een goede bruidsstyliste kan je hierin adviseren en bijsturen.

  Stralen van geluk
  Het begint al bij de proefsessie. Samen met de bruid bespreek ik haar wensen zodat ze aan het einde van de proefsessie weet hoe ze eruit ziet en hoe ze kan stralen op haar grote dag. Als de grote dag is aangebroken, komt Clarissa naar de locatie waar in twee en een half uur je bruidskapsel en de visagie verzorgd worden. Je kunt Clarissa vervolgens een dagdeel of een hele dag boeken om de jurk en sluier goed te leggen voor de firstlook, meerdere touch-ups én eventueel het bruidskapsel en de make-up te veranderen voor de avond. Zo weet je zeker dat je er de hele dag stralend uitziet. ‘Het is mijn passie dat de bruid zich tijdens het huwelijk prachtig voelt en straalt van geluk. Het bruidskapsel en de make-up zijn net klaar, waarna de bruid zichzelf voor het eerst in de spiegel ziet. Dat moment is echt fantastisch. Vaak schieten vrouwen vol, dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan!’

  Ook voor buitenlandse bruiloften
  Ga je trouwen in het buitenland? Vaak is alles prima te regelen. De reis, het verblijf en natuurlijk de trouwlocatie. Alleen iemand vinden om de visagie en het haar te verzorgen, is op locatie vaak een stuk moeilijker. In andere landen heerst vaak andere cultuur, en daarmee komen ook andere schoonheidsidealen. ‘Iemand kan daar ontzettend haar best doen, maar het resultaat wordt toch anders dan je zelf voor ogen hebt.’ Dat wil je natuurlijk niet bij je huwelijk! Clarissa kan daarom ook voor een vriendelijk prijsje met je mee naar jouw droomlocatie, zodat je verzekerd bent van de perfecte look op jullie speciale dag.

  Clarissa Hair & Make-up is bruidsstyliste en zal het allermooiste uit jezelf halen. Ze zorgt ervoor dat je er perfect uitziet als je het huwelijksbootje instapt. Ook als je in het buitenland gaat trouwen, kan ze jouw kant opkomen om je kapsel en make-up te verzorgen. In welk land je ook bent.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply