Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralend op weg naar de feestdagen
  Rate this post

  De maand december staat altijd in het teken van de feestdagen. Dagen vol warmte en gezelligheid en dan wil je er altijd op je best uitzien. Dat beperkt zich niet alleen tot een gave outfit, maar jijzelf mag natuurlijk ook wel wat aandacht krijgen. Begin dan nu vast met inplannen van de beste behandelingen, zodat je er straks stralend uitziet.

  Handen en voeten om door een ringetje te halen

  Met name in de winter kan je huid snel uitdrogen. Dat geldt uiteraard voor je hele lichaam, maar je handen hebben het vaak extra te verduren doordat ze veel blootstaan aan koud en guur weer. Kloofjes en een droge, schilferende en soms jeukende huid zijn het gevolg. Je handen zien er rood, onrustig en bepaald niet op hun mooist uit. Verwen jezelf daarom eens met een manicure. Een optimale verzorging van je handen en nagels heeft niet alleen een mooi effect, maar werkt ook ontspannend en stressverlagend.
  Vergeet trouwens ook je voeten niet. Ze dragen je bij iedere stap. Een beetje extra aandacht is dan ook geen overbodige luxe. Net als een manicure, werkt ook een pedicure ontspannend en herstellend én het helpt eveneens bij het herstel van medische klachten.
  Je nagels kun je laten bijwerken met acryl of powergel. En als finishing touch laat je ze nog even aflakken in een mooie kleur die past bij je feestoutfit.

  Sterk en gezond haar

  Misschien heb je altijd gedroomd van een mooie, volle haardos. Jouw haar lijkt echter alleen maar dunner, korter en breekbaarder te worden. Met behulp van mesotherapie kun je hier wat aan laten doen. Door middel van micro-injecties worden je haarwortels voorzien van een hooggeconcentreerde werkstof die vitamines, minderales, aminozuren en hyaluronzuur bevat. Zo kun je de kwaliteit van je haar een stuk verbeteren!

  Weer een jong en fris uiterlijk

  Sinds kort kun je bij Byderma Beautycenter ook terecht voor injectables. Dokter Tom. S Decates, kandidaat-lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde aan de UVA en verbonden aan het Academisch Medisch Centrum, voert in de salon nu ook anti-rimpelbehandelingen uit met botox en fillers. Maak vandaag nog een afspraak om afscheid te nemen van je rimpels.

  Een mooiere huid

  Deya Borissova heeft exclusief voor haar klanten een crème laten ontwikkelen die (droogte)lijntjes vermindert. De zeer effectieve formule verfijnt expressielijnen en vermindert de gelaatstrekken. De huid wordt verstevigd, waardoor de contouren van het gezicht zich mooier aftekenen. Het hyaluronzuur in de crème zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt, zodat de huid volumineus wordt. Zo krijgt de huid een jeugdigere uitstraling.

  Naast een manicure en pedicure kun je bij Byderma Beautycenter ook terecht voor:
  – DIV gezichtsbehandelingen
  – DIV bodybehandelingen
  – mesotherapie voor het haar
  – injectables
  – permanente make-up
  – wimperextensions en -lift
  – (permanent) ontharen
  – acrylnagels
  – PowerGel-nagels
  – gellak

  Byderma Beautycenter werkt met producten van Sothys en Dermalogica.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply