Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralend met permanente make-up, ongeacht je leeftijd
  Rate this post

  We zijn altijd op zoek naar ontwikkelingen en nieuwe technieken die ons leven gemakkelijker en leuker maken. Gemak dient de mens nietwaar? En dat geldt ook voor je uiterlijke verzorging. Want als moderne vrouw wil jij er aan de ene kant altijd tiptop bijlopen, terwijl je er aan de andere kant het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt.

  Permanente make-up (je hebt er vast wel eens over gehoord) is dan beslist een uitkomst voor jou. Maar hoe veilig is dat nu eigenlijk en ziet het er wel natuurlijk uit? Het antwoord is een volmondig ‘ja’. Binnen de permanentemake-upbranche is er in de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn goede opleidingen en de GGD controleert salons of deze wel aan de voorwaarden voldoen en of specialisten volgens het protocol werken. De pigmenten zijn anders van samen­stelling dan vroeger en worden onder andere door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) getoetst. Met de technieken die tegenwoordig worden gehanteerd, is van alles mogelijk. Dat maakt permanente make-up dan ook geschikt voor alle leeftijden en voor elke doelgroep.

  Natuurlijk effect
  Wil je een vollere wenkbrauw? De, met de hairstrokemethode aangebrachte, gepigmenteerde haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Maar wellicht past de schaduwtechniek meer bij jouw gezicht. Waar je ook voor kiest: het effect oogt natuurlijk. Datzelfde geldt voor het pigmenteren van eyeliners of lippen. Kies je voor een subtiel lijntje tussen je wimpers of wil je een verblindende oogopslag? Wil je de vorm van je lippen perfectioneren, ze iets groter laten lijken of ga je voor de lippenstiftlook? Kies samen met specialiste Peggy Saris de kleur en vorm die bij jou past.

  16 jaar ervaring
  Peggy Saris is de drijvende kracht achter Beauty Skinlines. Ze is al 16 jaar actief als professioneel permanent make-up specialiste in haar eigen salon en in andere salons / klinieken. Daarnaast werkt ze als docente in binnen- en buitenland.

  Eyeliner
  Een boven-eyeliner siert elke vrouw van 16 tot 65+ en is dus absoluut niet leeftijdsgebonden! De oogopslag wordt intenser en de kleur van jouw ogen zal beter uitkomen. Het is vrijwel onmogelijk om zelf een eyeliner perfect te tekenen tussen de wimperhaartjes. Met permanente make-up is dit wél mogelijk en is het niet meer noodzakelijk om een mascara te gebruiken. Meestal wordt gekozen voor diep zwart of warm zwart. Eventueel wordt aan het zwarte pigment een steunkleur toegevoegd, die de nadruk legt op de kleur van de iris.

  Wenkbrauwen
  Met permanente make-up is het mogelijk om dunne wenkbrauwharen en onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen helemaal te corrigeren, waardoor je een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn krijgt. Ook kun je eventuele littekens in de wenkbrauwen ­laten camoufleren. En als je helemaal geen wenkbrauwen hebt, bijvoorbeeld door alopecia areata, kan met de hairstroke 3D-techniek een natuurlijke wenkbrauw gemaakt worden die jouw gezicht weer een mooie uitdrukking geeft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply