Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralend, slank en vitaal de zon tegemoet!
  Rate this post

  Heb je last van overgewicht, een slechte huid of weinig energie? Ontdek de gezonde en mooiste versie van jezelf door een op maat gemaakt behandelplan bij jouw mesoloog!

  Niet iedereen heeft baat bij hetzelfde dieet, en het gevaar van een dieet is dat er daarna weer extra snel meer gewicht bijkomt. Zaken als voedingsintoleranties, hormonale onbalans of zwaremetalenbelastingen kunnen veel meer invloed hebben op het gewicht dan calorie-inname en sporten! Door onderzoek kan persoonlijk maatwerk geleverd worden, zodat je precies dát plan krijgt dat écht voor jou werkt.

  Een stralende huid
  Een grauwe, vlekkerige of onrustige huid is vaak het gevolg van onderliggende problemen in de darmen of hormonen. Het smeren van dure crèmes geeft niet het gewenste resultaat en hormoonzalf is zelfs op de lange duur schadelijk voor de huid, omdat die de huid steeds dunner maakt. Het opsporen en behandelen van de onderliggende oorzaak dat aan de huidproblemen ten grondslag ligt is veel effectiever, goedkoper en natuurlijker!

  Fitte versie
  En een bijkomende bonus als de balans weer in het lichaam herstelt, is dat je veel vitaler wordt omdat je beter slaapt, minder energie nodig hebt voor de afvoer van overtollige afvalstoffen, eventuele vitamine- of mineralentekorten worden aangevuld en de hormoonbalans hersteld wordt. Je ziet met een paar weken de mooiste, fitste en gezondste versie van jezelf tevoorschijn komen!

  Over mesologie
  Mesologie is een concept van geneeskunde, waarin reguliere medische kennis op een effectieve manier wordt geïntegreerd met kennis uit complementaire geneeswijzen in onderzoek en behandeling van chronische en onbegrepen gezondheidsklachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply