Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stralend voor de dag komen

  Je uiterlijk is voor jou als vrouwelijke ondernemer met een getinte huid jouw visitekaartje, en dat begrijp ik als geen ander. Je bent een powervrouw die zelfverzekerd voor de dag wil komen, en daar help ik je heel graag bij!

  Je bent bij mij aan het juiste adres voor het behandelen van jouw huid. Ik herstel de balans tussen uiterlijke oneffenheden en innerlijke schoonheid, zodat jouw huid straalt als nooit te voren en jij (weer) helemaal in jouw eigen kracht staat. Ik help jou goed voor de dag te komen en help jou een verbeterde versie van jouw visitekaartje te zijn.

  Mijn naam is Sharmila Toekoen en ik ben een ervaren huidspecialist met een eigen onderneming. Ik ben gespecialiseerd in huid­behandelingen specifiek voor de getinte huid en help je huidprobleem op te lossen, je huid te genezen en nóg gezonder en mooier te worden. Ik behandel jouw huid met zorgvuldigheid, liefde en passie, zodat jouw innerlijke schoonheid naar buiten komt.

  Net als in het ondernemerschap is in de beautybranche mijn uiterlijk bepalend. Mijn uiterlijk is letterlijk mijn visitekaartje en bepaalt voor een groot deel mijn succes. Daardoor weet ik precies hoe belangrijk het is om er uiterlijk verzorgd, stralend en gezond uit te zien. Door een persoonlijke ervaring heb ik een enorme drive ontwikkeld om specifiek te kiezen voor het genezen en laten stralen van de getinte huid, omdat bleek dat er in Nederland weinig specialisme is voor huidbehandelingen van een getinte huid. Daardoor ben ik mij gaan specialiseren en weet ik, door (toegepaste) kennis en ervaring, dat ik jouw huid kan transformeren middels een passende en gepersonaliseerde behandeling en bijbehorende productenlijn.

  Wil jij ook weer in je kracht staan en er uiterlijk net zo mooi uitzien als je van binnen bent? Verlang jij ernaar om een verbeterde versie van jouw visitekaartje te zijn? Ik verwelkom je graag in mijn praktijk!

  Sharmila Toekoen

  ‘Mijn gezonde en mooie huid terug’
  Tijdens mijn tweede zwangerschap, in 2009, ontwikkelde zich een heftige infectie (blaasjes) in mijn gezicht. Ik werd opgenomen in het ziekenhuis en werd door verschillende dermatologen ‘bekeken’, aangezien ik de eerste persoon was die zij zagen met een herpes simplex in het hele gezicht. Het feit dat ik een getinte huid heb, maakte het bestrijden niet gemakkelijk omdat er geen ervaring was met het genezen van huidaandoeningen op een getinte huid. Daar werd ik onzeker van, ook omdat de dermatologen zeiden dat ik voor altijd zichtbare littekens en pigmentvlekken op mijn gezicht zou houden.

  Na een heftige kuur verdween de infectie, maar mijn huid was enorm aangetast en de littekens en pigmentvlekken in mijn gezicht waren goed zichtbaar. Ik wilde daar vanaf en kreeg een diep verlangen: ik zou mijn huid weer laten genezen en gezond laten stralen, zodat ik weer mijn eigen visitekaartje kon zijn.
  Als ervaren huidtherapeut kende ik verschillende behandelmethoden, maar die werken niet altijd op een getinte huid. Ik ben mij toen gaan richten op behandelmethoden specifiek voor de getinte huid. Ik heb onderzoek gedaan, heb mijzelf als proefpersoon gebruikt en ben gaan experimenteren met verschillende behandelmethoden. Daarbij heb ik een verbluffend mooi resultaat neergezet: mijn gezonde en mooie huid terug!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply