Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stralend & zorgeloos je dag beginnen!
  Rate this post

  Alles lijkt in deze drukke tijd te draaien om je partner, je gezin en je werk. Hoe kun je als vrouw alle ballen in de lucht houden en ook nog tijd en aandacht overhouden voor jezelf? Steeds meer vrouwen ontdekken het gemak van permanente make-up, waardoor je daadwerkelijk meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen. Altijd een mooie en stralende oogopslag en volle wenkbrauwen, tijdwinst bij het opmaken ’s ochtends en onbezorgd met je kinderen kunnen zwemmen of met vriendinnen naar de sauna gaan.

  Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit. ­Permanente make-up is een lichte vorm van tatoeage. Voor mooie, volle wenkbrauwen is de 3D-hairstroketechniek zeer geschikt. 3D-hairstroke kan op twee manieren gezet worden: met de naald (dan zijn vaak de lijntjes net iets dikker) of met een mesje: ‘microblading’. Bij microblading zijn de lijntjes nét wat fijner en wat dunner. Zijn je eigen wenkbrauwhaartjes fijner, dan komt microblading het mooiste uit en lijkt het het natuurlijkst. Het verschil tussen 3D-hairstroke en microblading is dat, wanneer je het met de naald laat zetten, het gemiddeld 2 tot 4 jaar blijft zitten en met een mesje gemiddeld 1 tot 2 jaar.
  Wil je permanente make-up uitproberen, maar wil je er niet gelijk jaren aan vastzitten, dan zou microblading ook een juiste keuze zijn. Thara Smit van Beauty Dream: ‘Aan elke behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf, waarin advies wordt gegeven bij de keuze voor de techniek en waarin jouw wensen worden besproken.’Beauty Dream is gevestigd in het pand van Zonnestudio Factor 10 in de wijk Stadshagen,prima bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply