Rate this post
 • ‘Mijn streefgewicht is gewoon haalbaar’
  Rate this post

  Naar buiten toe was ik altijd die lach, ook toen ik begin december 2016 nog veel te zwaar was. Maar echt, er moest wat gebeuren. Want van binnen voelt het natuurlijk echt niet fijn. Zwaar overgewicht hebben is gewoon niet leuk. Je sleept elke dag weer die kilo’s mee de trap op, je bent snel buiten adem, en anderen mensen kijken je toch raar aan.

  Waarom dan PowerSlim? Omdat ik daarbij het gevoel had dat het eenvoudig was, goed te integreren in mijn gezin en drukke werkleven. En vooral: duidelijk wat er wel en niet kan. Ik ben dus vol overgave van start gegaan, zodat ik mezelf recht in de spiegel aan kan kijken en de overtuiging heb dat ik er alles aan doe om een gezonde leefstijl te gaan hebben, zodat ik mijn eigen kinderen gezond oud kan zien worden. Zodat ik me weer fit voel. Zodat ik gewoon een kledingwinkel in kan lopen en ook gewoon iets kan passen en kopen, zonder dat mijn maat niet in de winkel ligt. Ik wilde mijn mooie zelf weer ontdekken!

  Inmiddels ben ik al ruim 30 kilo afgevallen. 30 kilo. Dat is gewoon echt veel. En ik ga nog even door, want mijn streefgewicht is gewoon haalbaar geworden! En ik heb er het volste vertrouwen in, samen met mijn coach Titania van Beauty All in, dat het gaat lukken en dat ik een gezond gewicht tegemoet ga. Titania is supertrots op mijn inzet en motivatie en het resultaat dat ik in de afgelopen periode heb behaald.

  Ik ben weer van mezelf gaan houden en ben mezelf weer mooi gaan vinden!
  – Linda Nieuwenhuizen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply