Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Stress? Duik de diepte in!
  4/4 - (2 stemmen)

  Je hebt een uitdagende, veeleisende baan. Je wilt het beste uit je werk halen, maar ook een goede partner, ouder en levensgenieter zijn. Je wilt met een zelf­verzekerd gevoel je grenzen bepalen en je daar goed bij voelen. Dat kan, maar het gaat niet vanzelf. Ben jij klaar om echt de diepte in te duiken?

  Door met een coach de diepte in te duiken, kun je uiteindelijk effectiever en meer ontspannen werken en heb je weer genoeg energie om het thuis gezellig te maken. Je weet hoe je met tegenslag moet omgaan en hebt voldoende zelf­vertrouwen opgebouwd om met een rustig gevoel en plezier naar je werk te gaan. Weg met dat schuldgevoel. Weg met stress. Je kunt weer genieten van de dingen die voor jou belangrijk zijn!

  Op naar een mooiere wereld
  ‘Rust in je hoofd, rust in je lijf’ is één van de coachings­trajecten van de deskundige en ervaren coach Tessa Kamp. Tessa:‘Ik denk dat ieder mens het in zich heeft om gelukkig te zijn. Alleen vergeten we in de hectiek soms om goed voor onszelf te zorgen. En dan kan stress ontstaan.’ Tessa biedt jou eerst een kennismakingsgesprek aan om te kijken of het klikt. Als het klikt, levert zij maatwerk. De aanpak is afhankelijk van jouw hulpvraag; wat je wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een creatieve aanpak, zoals een rollenspel. Anderen hebben juist meer baat bij een goed gesprek, waarbij Tessa de juiste vragen stelt en jij leert hoe je het beste van je klachten afkomt.

  Wat zijn de stressfactoren op jouw werk? En speelt er thuis ook nog wat? Drukte van jonge kinderen? Er wordt een concreet doel vastgesteld en een plan van aanpak gemaakt. Het gevaar van stress is onder andere dat je in een vicieuze cirkel terecht komt: je sport niet meer en doet geen leuke dingen meer door de stress, maar dit verhoogt de gevoeligheid voor stress juist. Als jij weer goed voor jezelf zorgt, heeft dit ook weerslag op jouw omgeving. Op naar een mooiere wereld!

  Gesprekken vinden plaats in Honselersdijk of in het bos. Juist tijdens een frisse wandeling kunnen de moeilijkste onderwerpen bespreekbaar worden. In overleg kan coaching ook elders plaatsvinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply