Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stress? Doe er wat aan!
  Rate this post

  Iedereen wil gelukkig zijn en een zo goed mogelijk leven leiden. Maar het lukt niet iedereen om dat voor elkaar te krijgen. We moeten veel van onszelf of van anderen: werken, een gezin, aandacht voor familieleden, hobby’s, vriend(inn)en… Het is heel goed mogelijk dat één of meerdere van deze aspecten niet goed gaat in je huidige leven, en dat kan leiden tot spanningen, stress of zelfs een burn-out. Doe er wat aan voordat het te laat is!

  Homeopathie lijkt weliswaar niet een voor de hand liggende methode om psychische klachten mee aan te pakken, maar toch kan deze geneeswijze veel voor je betekenen.
  Tijdens je eerste consult bij mij worden de aard van je probleem en de achtergronden ervan besproken: wat zijn precies de klachten en wanneer begonnen die? Wat was de oorzaak? Zijn er bijkomende problemen? Je kunt jouw persoonlijke verhaal kwijt. Op basis van jouw persoonlijkheid en jouw specifieke klacht krijg je een individueel middel, dat zowel je lichamelijke als je emotionele gesteldheid positief beïnvloedt. En dat is belangrijk, want voel je je lichamelijk goed, dan ga je je ook emotioneel beter voelen en omgekeerd. Het middel dat je krijgt is mild en veilig en heeft geen bijwerkingen.
  Homeopathie is een diepwerkende geneeswijze voor lichamelijke en emotionele klachten, en de behandelingen zijn in principe geschikt voor iedereen. Twijfel je of homeo­pathie iets voor jou kan betekenen en wil je eerst een gratis kennismakingsgesprek, waarin we jouw klacht(en) en een eventuele behandeling bespreken? Dat kan vrijblijvend! Neem contact op met mij om een afspraak te maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply