Rate this post
 • Stress- eten of gestrest eten
  Rate this post

  Stress-eten doe je vaak onbewust omdat je ergens last van hebt. Om daar even niet aan te denken, heb je een onbedwingbare behoefte om te snoepen.

  Maar naast stress-eten zijn we ook heel gestrest met eten bezig. We weten niet meer wat we mogen eten. Wat is nu eigenlijk gezond? ­Daarnaast voelen we ons vaak schuldig als we ‘gezondigd’ hebben. Hoe gestrest is dat eigenlijk?! Gun jezelf de tijd om rustig te eten. Eet een uitgebreid ontbijt en neem een lekkere lunch mee naar je werk. Als je ‘s avonds moe ­thuiskomt, is het de moeite waard om gezond te koken. Ga eerst lekker even zitten en ga dan aan de slag. Je krijgt veel meer energie van lekker eten, terwijl ‘gemakkelijk eten’ je vaak berooft van je laatste beetje energie.
  Mijn naam is Stacha van de Wiel. Als gewichtsconsulente, coach en ervaringsdeskundige weet ik dat stress in alle vormen altijd op de loer ligt. Maar je kunt stress leren beheersen. Hierbij kan ik je helpen. Samen kijken we naar je eetpatroon en creëren we tijd om voeding te eten waar jouw lichaam blij van wordt. Ook kijken we waar de stress vandaan komt en hoe je die onder controle kunt krijgen, zodat ook jij je fit en vitaal gaat voelen.
  Kijk voor meer informatie op
  www.jeleveninbalans.nl en download het gratis e-book ‘Leef vol energie!’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply