Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stress? Niet nodig…

  Als je het druk hebt, kan dat leiden tot stress. Deze stress kun je niet alleen geestelijk ervaren, maar ook door bijvoorbeeld spierpijn en slaap­problemen. Dan kan het een goed idee zijn om eens heerlijk te ontspannen door te floaten!

  Floaten is drijven op zout water. Het is net alsof je in de Dode Zee ligt! Floaten doe je in een speciale float­cabine. Deze cabine is gevuld met ruim 800 liter water en ongeveer 500 kg Epsom bitterzout. In de cabine kun je de muziek en de verlichting zelf regelen, waardoor je een sfeer creëert die voor jou prettig is en waarmee je je even kunt afzonderen van de buitenwereld. Met floaten ervaar je ontspanning zoals je die nog nooit hebt meegemaakt!

  Effecten van floaten
  Het is wetenschappelijk bewezen dat floaten een positief effect heeft op het verminderen van de mentale en fysieke stress. De rust, warmte en prikkelarme omgeving zorgen ervoor dat je je even helemaal ontspant. Ook je bloeddoorstroming verbetert, je ademhaling wordt rustiger en het hartritme, de bloeddruk en hersenfrequentie worden lager. Op deze manier krijgt jouw lichaam de kans om zijn natuurlijke balans te herstellen.

  Naast het verminderen van stress zorgt floaten ook voor:
  – verlichting van mentale en fysieke stress
  – versterking van het immuunsysteem
  – herstel van stressgerelateerde ziekten
  – verbetering van sportprestaties en sneller herstel van blessures
  – verhoging van concentratievermogen en creativiteit
  – een positief effect op geheugen, denken en leerprestaties
  – verlichting bij chronische pijnen
  – vermindering en verlichting van huidklachten / ziektes, zoals psoriasis

  Over City Spa Goes
  Bij City Spa Goes beleef je in een kleinschalige luxe
  privéomgeving de ware ontspanningsbeleving. De salon richt zich op de totale ontspannings- en wellnessbeleving. In de spa kun je terecht voor diverse behandelingen en faciliteiten, waaronder schoonheidsbehandelingen,
  massages, infraroodfaciliteiten, manicure, pedicure en visagie. De acht medewerksters staan voor je klaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply