Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stress te lijf met yoga
  Rate this post

  Heb je last van stress? Er zijn verschillende manieren om je klachten aan te pakken, en één daarvan is met yoga!

  Er is momenteel veel aandacht voor yoga, en yoga wordt ook steeds serieuzer genomen. Er zijn nog altijd mensen die het zweverig vinden, maar dat aantal wordt steeds kleiner, en het aantal mensen dat aan yoga doet wordt steeds groter.
  Bij Yoga bij Danielle is het zeker niet zweverig; eerder technisch. Zo is er ook een technische verklaring waarom je stressklachten met yoga kunt aanpakken.
  Cortisol wordt ook wel het ‘stresshormoon’ genoemd, omdat dit wordt aangemaakt bij iedere vorm van stress. Het is een noodzakelijk hormoon, maar als men tijdens de dag aan te veel stress wordt blootgesteld, wordt het cortisolniveau in het bloed te hoog, en dit kan leiden tot slaapproblemen, een hoge bloeddruk, concentratieproblemen, ziekten en burn-out.
  Het is aangetoond dat yoga bijdraagt aan het verlagen van het cortisolgehalte in het bloed. Yoga is dus niet zweverig, maar wetenschap.
  Herken jij jezelf in de klachten en wil je werken aan een gezond lichaam en geest, neem dan contact op met Danielle Alofs.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply