Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stress? Verander jezelf!
  Rate this post

  Bij de term ‘stress’ denken we vaak aan drukdrukdruk zijn en veel te doen ­hebben. Of aan de spanning voor een ­beoordeling, een uitslag van het ziekenhuis, of iets wat ondraaglijk kan lijken, maar meestal weer overgaat.

  Echte stress is een soort chronische spanning in jezelf. Die druk kost veel energie, maakt dat je niet meer geniet en tast je gezondheid aan. Vaak komt dat door dingen die je van buitenaf worden opgelegd of die je steeds worden aangedaan door anderen. Als die nou eens zouden veranderen… Maar dat doen ze niet. En jij ook niet.
  Stress draait om de manier waarop je met jezelf en je situatie omgaat. En dat kunnen we wél veranderen. Daarvoor is het essentieel om eerst je eigen denken en doen te begrijpen.
  Ik ben Hans Wolters, regressietherapeut en trainer. Ik werk met het gegeven dat de wortels van veel problemen verscholen zitten in jezelf, vanuit voorvallen en situaties uit je verleden. Met behulp van ‘innerlijke reizen’ kunnen ­diepere verbanden en verborgen ­programmeringen je ineens duidelijk worden. Dat levert vaak verrassende inzichten op, en bovendien ontstaan er dan moeiteloos veranderingen in hoe je omgaat met je levenssituaties. Van binnenuit.
  Naast persoonlijke trajecten geef ik trainingen waarin je kunt leren je lichaam en geest te ­ontspannen met meditatie en mindfulness. Meer weten? Bel voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of meld je aan voor een gratis introductieworkshop.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply