Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De stress voorbij!
  Rate this post

  Ervaar jij veel stress in je dagelijks leven? Slaap je slecht en heb je last van hoofdpijn en migraine? De stressklachten die je ervaart, kunnen in je lijf gaan zitten.
  Soms kan het dan voelen alsof je al het leed van de wereld aan jouw schouders hangt. Je hebt dan last van een pijnlijke nek, stijve schouders en spierpijn.

  Mensen om je heen of misschien zelfs de huisarts zeggen dat je gewoon wat rustiger aan moet doen. Maar daarmee is de oorzaak van je klachten niet verdwenen. En de pijn in je lijf ook niet! Je lichaam geeft met de pijn een signaal af: het heeft aandacht nodig. Gun je lichaam die aandacht en pak je klachten aan. Tijdens een natuurgeneeskundige behandeling bij Lady Massage worden eerst al je spieren langsgelopen. Op die manier wordt duidelijk waar jouw pijn vandaan komt. Daarnaast komen verdere aandachtspunten aan bod die je herstel ten goede komen. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam zal hierdoor beter zijn werk kunnen doen.
  Bij Lady Massage kun je ook massagetherapie volgen. Een massage is dé manier om aandacht aan jezelf en aan je lijf te besteden. Je kan even helemaal tot jezelf komen en je lichaam kan zich weer herstellen. Een bijzondere vorm van massage is ‘holistic pulsing’. In plaats van masseren, ‘pulst’ de masseur zachtjes op je lichaam. Hierdoor komt je lichaam op een zachte manier in beweging. Dit werkt helend en leidt tot een diepe ontspanning, waarbij je vanzelf al je spanningen loslaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply